Bitang erős játékost igazolt a FaZe!

Bitang erős játékost igazolt a FaZe!

Egy új játékos jött, de nem ment el senki.

Elképesztően rosszul kezdte az évet a FaZe. A cs_summit 7. szezonjában az elsők között estek ki, miután kikaptak a mouz majd az MiBR csapatától. Most viszont itt a felmentősereg, új játékost igazolt a FaZe, aki kihúzhatja őket a szakadékból.

Ahogy arra számítani lehetett, a FaZe új játékosa nem más, mint Russel Van Dulken, vagy ahogy a legtöbben ismerik őt, Twistzz. A kanadai sztárjátékos még 2020 decemberében hagyta el a Liquid kötelékét, a FaZe-zel pedig szinte azonnal szóba hozták. Immáron hivatalos az átigazolás, azt viszont még nem tudjuk, hogy kinek a helyén játszik majd Twistzz.

Coldzera korábban azt mondta, hogy mindenképpen irányítót akarnak igazolni, ez még mindig nem történt meg. Ahogy olof sem jelentette be, hogy Twistzz érkezésével visszavonulna. A legvalószínűbb, hogy a FaZe Kjaerbyet teszi majd kispadra, olof pedig egészen addig marad, amíg nem találnak egy új irányítót.

A csapat februárban már az IEM Katowice versenyén játszik, Twistzz ott már mindenképpen szerverre lép majd, izgatottan várjuk, hogy pontosan kik lesznek a társai a kezdő ötösben.

A FaZe jelenlegi felállása:

  • Håvard "rain" Nygaard
  • Olof "olofmeister" Kajbjer
  • Marcelo "coldzera" David
  • Helvijs "broky" Saukants
  • Markus "kjaerbye" Kjærbye
  • Russel "Twistzz" Van Dulken

FRISSÍTÉS

Néhány órával a bejelentés után a FaZe megerősítette, hogy Kjaerbye kispadra került, Twistzz az ő helyére érkezett a csapathoz. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!