Az Epic Games megoldja a pay-to-winnek tartott szuperhős skinek problémáját

A következő nagyobb frissítéstől a játékosok már nem fogják tudni nehezen észrevehetővé tenni magukat.

Voltaképp minden PvP alapú játék esetén a fejlesztőknek figyelembe kell venniük, hogy bármilyen kozmetikai elemet is adnak ki, az nem szerencsés, ha valamilyen gyakorlati előnyt biztosít a birtokosának, ugyanis megboríthatja a játék egyensúlyát. Az Epic Games többször is beleszaladt már ilyen helyzetekbe, például egy adott csákánnyal gyorsabban lehetett nyersanyagot gyűjteni, vagy mint ami most fenn áll, bizonyos skinekkel könnyebb beleolvadni a környezetbe.

A Boundless Set szuperhősei különleges skinek, melyeket rengeteg irányba módosíthatnak a játékosok, a legrafináltabbak viszont felfedezték, hogy fehér-fehér, valamint fekete-fekete színkombinációkkal drasztikusan nehezebb észrevenni őket.

Annak érdekében, hogy az emberek ne tudják ezt a továbbiakban kihasználni, az Epic Games a v15.30-as frissítéssel kiveszi az opciót az említett színpárok beállítására, valamint a pálya több pontján is alakítanak kicsit a világításon. Természetesen azok a játékosok, akiknek így már nem megfelelő a kinézet, visszaválthatják azt.

Arról egyelőre nincs információ, hogy mikor érkezhet meg a v15.30-as frissítés, de olyan sokat talán már nem kell rá várni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 
 

Kövess Minket!