Megszületett a döntés, cserél a Fnatic!

Megszületett a döntés, cserél a Fnatic!

A háromszoros Major győztes legenda kikerült a kezdő felállásból.

Meglehetősen hektikus évet zárt a svéd Fnatic. 2019 végét nagyon megtolták és 2020 tavaszán is remek formában voltak, megnyerték például az ESL Pro League 11. szezonjának európai divízióját. Azóta viszont, kis túlzással, de semmi.

Sorra estek ki a legnagyobb versenyekről és még a FLASHPOINT második felvonásában is "csak" a harmadik helyet érték el. Őszintén szólva, abban a mezőnyben, illet volna minimum a döntőig jutniuk. Ezért is jutottak most arra az elhatározásra, hogy kell a változás, kell a frissesség, kell a csere.

2019 szeptemberében tért vissza flusha a Fnatichoz, most viszont újra kikerült a kezdőből. Átigazolási listára került a háromszoros Major győztes flusha, a Fnatic pedig új ötödiket keres. Nem tudni, hogy ki vagy kik lehetnek a kiszemeltjeik, de az szinte biztos, hogy maradnak a svéd felállásnál, tehát valószínűleg egy fiatal svéd tehetség érkezik majd JW, Golden, Brollan és KRiMZ mellé.

"Nehéz döntést kellett meghoznunk a felállásunkat illetően, de a szemünk előtt a Fnatic CS:GO csapatának jövője lebeg. Flusha egy igazán kivételes játékos, biztos vagyok benne, hogy hamarosan új, tier 1-es csapatot talál majd magának. Az ő kispadra kerülésével pedig egy új ajtó nyílt meg a csapaton belül, új lehetőségek kínálkoztak, amit arra fogunk használni, hogy felfrissítsük a csapatot 2021-ben."- mondta Andreas "Samuelsson" Samuelsson, a Fnatic edzője.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!