Szerintetek ki Magyarország legjobb aktív játékosa?

Torzsi egyre nagyobb hírnévre tesz szert nemzetközi vizeken is.

A HLTV évről évre összeállítja a saját Top 20-as listáját, azoknak a játékosoknak a névsorát, akik az adott esztendőben kimagasló teljesítményt nyújtottak és szárnyaltak a HLTV statisztikáik. De mi a helyzet, ha más kimutatásban keressük a legjobbakat?

Az ESL és a CSPPA is vezet a profi csapatokról ranglistákat, de top 20-as névsor, nincs náluk. Olyan pedig végképp nincsen, ami azt mutatná meg, hogy kik a legjobb aktív játékosok az egyes európai országokban. Ha ilyet keresünk, akkor a legtöbbször saját véleményükre kell hagyatkoznunk, bár most éppen megjelent egy friss vaktérkép, ami pontosan ezt mutatja meg. Persze ez is egy átlagos CS:GO rajongó véleménye alapján készült, nem köthető hozzá a szakma semmilyen szervezete, de mindenképpen nagy öröm azt látni, hogy külföldön is foglalkoznak a magyar csapatokkal, hogy követik a meccseket.

Fromanzo leginkább a HLTV statisztikákat vette alapul amikor a legjobbakat válogatta, így a magyar játékosok közül Torzsás "torzsi" Ádámot választotta a legerősebbnek. Az utóbbi hat hónap HLTV-s mérkőzéseit nézve, torzsi 1.17-es összesített értékelést tudhat magáénak, 1.21-es K/D arányt, 1.20-as impact mutatót, ami azt jelzi, hogy mennyire hasznos az adott ember játéka egy meccsen, a fejlövési aránya pedig 32.5%.
Olyan játékosok közé választotta be Fromenzo torzsit, mint KRiMZ, Nivera, s1mple, nexa vagy éppen device. Reméljük, hogy idővel már nem csak a nézők, de a HLTV szeme is megakad a magyar játékosokon, igazán remek lenne egy nap hazai játékost köszönteni a HLTV Top 20 között.

Szerintetek is így nézne ki Európa térképe, ha az adott ország legjobb játékosait keresnénk? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted is torzsi a legjobb itthon?

  • 83 %
  • 7 %
  • 10 %