"A következő lépés, hogy olofmeistert helyettesítsük, ő pedig visszavonulhasson" - coldzera

Márciusban alakulhat ki a végleges FaZe, legalábbis cold jelenlegi tervei szerint.

Pár napja érkezett a hivatalos bejelentés, miszerint a Liquid csapatát magára hagyó Twistzz a FaZe-be igazolt. Ezzel sikerült egy újabb sztárjátékost megszerezniük, normális irányítója viszont még mindig nincs a csapatnak.

Nem kell azonban már arra sem sokat várnunk. Coldzera egy friss interjúban beszélt a csapat helyzetéről, elárulta, hogy mik a rövidtávú terveik, nem mellesleg pedig ne feledkezzünk el karriganről, aki körül hónapok óta kering a pletyka arról, hogy visszamegy a FaZe-hez.

"Két cserét terveztünk, ebből az elsőt, Twistzz érkezését már be is jelentettük. A következő lépés, hogy olofmeistert helyettesítsük, ő pedig visszavonulhasson. Nem akar már a CS-vel foglalkozni. Március-április környékén jelentjük majd be az új játékosunkat." - nyilatkozta coldzera.

Ezzel még inkább arra a karriganre terelődött a gyanú, akinek a szerződése pont márciusban jár le a mouznál. Időközben pedig új edzőt is sikerült találnia a FaZe-nek, hiszen NiKo-val együtt YNk is lelépett még tavaly.

A FaZe régi-új edzője pedig nem más, mint Robert "RobbaN" Dahlström, aki többek között a bostoni ELEAGUE Majorön is a csapat mögött volt és akivel Budapesten is találkozhattatok a 2018-as V4 Future Sports Festivalon. A gond csak az, hogy RobbaNnak banja van az ESIC-től a coach bug használata miatt. Ez az eltiltás 2021 márciusában jár majd le, így RobbaN csak akkor lehet majd újra a FaZe teljesértékű edzője.

A FaZe jelenlegi felállása:

  • Håvard "rain" Nygaard
  • Olof "olofmeister" Kajbjer
  • Marcelo "coldzera" David
  • Helvijs "broky" Saukants
  • Russel "Twistzz" Van Dulken
  • Robert "RobbaN" Dahlström (edző, márciustól)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!