Vad pletykák láttak napvilágot a GTA 6 sztorijáról és megjelenési dátumáról

Vad pletykák láttak napvilágot a GTA 6 sztorijáról és megjelenési dátumáról

Egy szivárogtató bár nem sokat árult el a készülő játékról, de annál hitelesebbnek tűnik a mondandója.

Rengetegen várnak nem csak a GTA 6-ra, de a hivatalos bejelentésre és az első részletekre is, hiszen a videójátékos történelem egyik legnagyobb sikerének lehet nevezni az ötödik epizódot. A mai napig rengetegen játszanak még vele, és nagyon sokan vásárolják meg a Rockstar alkotását. A cég viszont jelenleg ott tart, hogy szimplán a GTA Onlite toldozgatja-foltozgatja, illetve időnként ránéznek még a Red Dead Redemption 2 Online-ra is. A 2013-ban megjelenik ötödik felvonás után talán kevesen gondolták, hogy ilyen sok idő kimarad. Előtte öt évvel ugyanis megkaptuk a negyedik epizódot is, de talán maga a cég sem gondolta, hogy ekkora rekordot megy a legutóbbi alkotásuk. Csak a megjelenése évében megdöntött 6 világcsúcsot, például a 24 óra alatt legjobb fogyó akció-kaland játék lett, de 24 óra alatt a legtöbb példányt adták el belőle, illetve ez a játék érte el a leggyorsabban az 1 milliárdot álomhatárt bevételben.

Most Redditen jelent meg egy igen furcsa és vad bejegyzés, amelyben egy 4Chan AMA (kérdezz-felelek) összefoglalóját vázolták fel, és bizony nem kicsit érdekfeszítő információmorzsákat tartalmaz. Persze nem tudni, hogy ezek mennyire hiteles adatok, tehát érdemes fentartásokkal kezelni. A névtelen informátor arról csevegett, hogy fejezetekre lesz bonta a GTA 6, mint azt az RDR2-ben is lehetett látni. Az első kettő chapter a 70-es évekbe repíti vissza a játékosokat, és a sztori főszereplője egy fehér, olasz férfi lesz, aki a Ricardo névre hallgat és egy amerikában felnőtt olasz bevándorló. Ez egyelőre csak a kódneve, így alighanem a valódi nevére nem derült fény. A helyszín az Egyesült Államok, pontosabban Miami és Florida, de lesz egy kis különálló térkép is, hasonlóan az RDR2 féle Guarma pályarészhez. A játékban található fő kampányt körülbelül 60 óra alatt lehet majd kijátszani.

A bejegyzésben még található egy fontos információ, ugyanis emberünk belőtte az új rész megjelenési dátumát is, az ő elmondása szerint a GTA 6 2023 októberében startol. Viszont addig a rajongók kapnak még egy Red Dead Redemption remaket, így az mindenképpen előtte válik játszhatóvá. Ezek a fontosabb részei a posztnak, de természetesen, aki szeretné végigolvasni a teljeset, az ITT megteheti. Ti mit szóltok, igazak lehetnek ezek az információk?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!