Akciófigyelő: Így húzd be ingyen a világ egyik legjobb kalandjátékát

Akciófigyelő: Így húzd be ingyen a világ egyik legjobb kalandjátékát

Egy igazi klasszikust húzhattok be nulla forintért.

A Garfield Kart után ismét egy kultikus videójátékot ad ingyen az Indiegala oldala. Ezúttal a kalandjátékok szerelmesei örülhetnek, ugyanis nem kell fizetni a Syberiáért, ami a műfaján belül egyértelműen a világ legjobbjai közé tartozik. A Metacritic oldalán, a játékosok értékelései alapján a valaha volt  50 legjobb kalandjáték között olvashatjátok a Microids fejlesztőcsapat alkotásának nevét, a kritikusok véleménye alapján az all-time top 100-ba fér bele.

Syberia

A point & click zsánerben 2002. január 9-én született új klasszikus, amikor megjelent PC-re, Xboxra és PlayStation 2-re a Syberia. A Broken Sword hagyományaiból építkező, ízig-vérig a fejtörőkre épülő játék azonnal meghódította a gamerek szívét. A jól megírt történet, a vizuális megjelenítés meghaladta a korát, nem véletlen adtak el belőle 500 000 példányt 2005-ig. Kate Walker irányításával egy kitalált francia településen kell felfedezni a mélyben megbújó titkokat, amelyek a realitás határán többször túllépnek. 

A Syberia letöltéséhez nincs más dolgotok, mint regisztrálni az Indiegala oldalára, majd ellátogatni a játék oldalára. Miután sikeresen a könyvtáratokhoz adtátok, csak le kell tölteni és indulhat is a nagybetűs Kaland.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!