Több, mint 17 millió forinttal tartoznak volt játékosaiknak, mégis új csapatot indított a QBF

Több, mint 17 millió forinttal tartoznak volt játékosaiknak, mégis új csapatot indított a QBF

Új csapata lett a QBF-nek, ám ez sokaknak nem tetszik.

Időről időre hallani kisebb-nagyobb botrányokról a CS:GO világából, ám ezek közül rengeteg tűnik el a süllyesztőben, komolyabb következmény nélkül. Emlékeztek például a NoxFire League versenyére? Nem csak erősen csalás gyanús csapatok vettek részt, de idővel borult a bili és minden jel arra mutatott, hogy még az adminok is benne voltak a sokszor megbundázott meccsekben. Mégis, egyszerűen felszívódtak a ligához köthető emberek, a pénzek pedig eltűntek velük együtt.

Hasonló volt a helyzet a QBF-fel, azaz a Quantum Bellaator Fire csapatával is. 2018-ban egy csapásra lettek híresek, amikor a bostoni ELEAGUE Majorön elérték a legendás státuszt. Nem sokkal a verseny után azonban a Winstrike-hoz igazoltak a játékosok, mint kiderült a QBF rengeteg pénzt tartott vissza játékosaitól, például attól a Boombl4-tól is, aki most a Na'Vi irányítója.

Több tízezer dollár eltünésével vádolta meg ő és volt társai is a QBF-t még korábban, ám abból sem lett semmi. Állításuk szerint a QBF azóta sem fizetett, nem is foglalkozott az üggyel senki. Tegnap pedig új csapatot indítottak az oroszok. A név maradt, a Quantum Bellator Fire azonban már európai, dán ötössel rendelkezik és az európai mezőnyt is célozták meg.

Mondanunk sem kell, ez csak a régi sebek feltépésére volt jó. Megszólalt kvik is, aki Bostonban ugyancsak QBF színekben játszott, most pedig a BLUEJAYS csapatát erősíti. Szerinte több, mint 60 ezer dollárral sem tud elszámolni a QBF, átverték volt játékosaikat, most mégis vannak, akik bizalmat szavaznak a szervezetnek.

Amíg nincs bebizonyítva, hogy a QBF meglopta játékosait, addig sajnos tényleg csak a panaszkodás maradt a játékosoknak. De kviknek abban teljesen igaza van, hogy ha anno egy Major legenda ötös is hátat fordított a QBF-nek, ha több játékos szerint is tisztességtelen módszerekkel dolgoznak a szervezetnél, akkor másoknak még csak szóba sem kellene állniuk velük. Meglátjuk az új csapat milyen sorsra jut majd.

A Quantum bellator Fire új felállása:

  • Danny "BERRY" Krüger
  • Mathias "Maccen" Madsen
  • Theis "J3nsyy" Jensen
  • Victor "Staehr" Staehr
  • Nicklas "JarKo" Rasmussen
  • Artem "telstar" Esmantovich (edző)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!