Kihagyhatatlan kedvezmény a Steamen: De melyik játékot érdemes megvásárolni?

Szeretnél szuper játékokra szert tenni, de nem szeretnél sokat költeni? Segítünk a választásban!

Nemrég elkezdődött a Steam holdújévi vására, amely hétfő este hétig tart, ezalatt az idő alatt pedig rengeteg játékot szerezhettek be kedvezményes áron. Az akciós tételek között friss megjelenésű játékok is szerepelnek, ilyen például a tavaly debütált Doom Eternal (19,79 euró). Azonban hiba lenne megfeledkezni a kicsivel régebbi, de nem kevésbé szórakoztató címekről, melyekhez most fillérekért hozzájuthatunk. Lássuk azokat az 5 euró alatti játékokat, amelyekre szerintünk érdemes költeni!

XCOM 2

Ára: 4 euró (körülbelül 1450 forint)

Az XCOM-széria egy igazi klasszikus, ami napjainkban is ugyanolyan szórakoztató, mint egykor volt. Az XCOM 2 stratégiai programban a bolygónkat, a Földet elnyomás alatt tartó idegenek ellen kell harcbaszállnunk az utolsó emberi ellenálló csoportokat vezetve. Érdemes minden lépésünket alaposan megfontolni, hiszen a technikai hátrányunk nagy, így csak remek stratégiánkkal győzedelmeskedhetünk.
Be kell valljuk, hogy ez a játék nem a holdújévi vásár keretein belül lett leértékelve (így február 18-ig szerezhető meg kedvezményes áron), de egy ilyen szuper játékot ilyen alacsony áron vétek lett volna kihagyni a felsorolásból. Reméljük elnézitek ezt nekünk.

SLEEPING DOGS: DEFINITIVE EDITION

Ára: 2,99 euró (körülbelül 1100 forint)

Sleeping Dogs az elmúlt évtized egyik leginkább alulértékelt alkotás. A játék főhőse egy civil ruhás nyomozó, akinek az a feladata, hogy beépüljön Hong Kong legrettegettebb bűnszervezetébe. Ebben a feladatban segíthetjük detektívünket, akinek minden tudására szüksége lesz, hogy túlélje küldetését.
Ha eddig nem próbáltátok ki a játékot most itt a remek alkalom, ráadásul rögtön a felújított grafikával és az összes DLC tartalmával érkező Definitive Edition-el tudtok játszani.

LITTLE NIGHTMARES

Ára: 3, 99 euró (körülbelül 1450 forint)

A Little Nightmares egy horror elemekkel színesített platformer, ami remekül visszaadja gyermekkorunk legnagyobb félelmeit. Ebben a játékban Six, a sárga esőkabátos kislány szerepébe bújhatunk, akinek az a célja, hogy kikecmeregjen a csak Maw‑ként vagy Bendőként említett helyről. Persze ez korántsem olyan egyszerű, amilyennek tűnik, ugyanis kijutását félelmetes szörnyek tucatjai próbálják megakadályozni. A játék előrehaladtával pedig rá kell jönnünk, hogy bizony felnőtt szemmel is hátborzongató a gyermeki képzelet.
A Little Nightmares egyértelműen a holdújévi vásár egyik legjobb ajánlata, főleg úgy, hogy nemrég megjelent a második rész is.

OUTLAST és OUTLAST 2

Ára: az első rész: 2,51 euró (900 forint), a második rész: 3,74 euró (1350 forint)

Ha pedig a Little Nightmaresnél hagyományosabb horror élményt szeretnél, akkor kedvedre való lehet az Outlast és a folytatása. Az Red Barrels alkotásában kameránk éjszakai módjával barangolhatunk az első részben egy elmegyógyintézetben, a folytatásban pedig egy elzárt településen, persze sehol sem vagyunk egyedül... De ha ez még nem volna elég félelmetes számodra, akkor előre szólunk, hogy az ellenfeleid elől csak elfutni vagy elbújni tudsz, hiszen semmilyen fegyver nem áll rendelkezésedre.
Ha a Red Barrels alkotásai eddig kimaradtak az életedből és egy igazán jót akarsz borzongani akkor ezekre a játékokra mindenképp érdemes lecsapnod!



BATMAN: ARKHAM KNIGHT

Ára: 4,99 euró (1800 forint)

Bár a Rocksteady-féle Baman-széria már 5 éve lezárult, még mindig az egyik legszórakoztatóbb szuperhősös játék. A széria zárórészében persze minden jelen van, ami miatt a korábbi részeket is szerettük, így például a harcrendszer, a Predator mód és persze Gotham városa. Sőt, mivel a kezdeti hibákat mára már helyrehozták a fejlesztők, így 5 euróért egy klassz játékkal lehetünk gazdagabbak.
Ha pedig a korábbi részeket sem ismernénk, akkor sincs semmi baj, most a teljes Arkham-sorozat 20 euróért a miénk lehet.

Te melyik játékot szerzed be a listánkról? Mit ajánlanál még?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!