Patch 1.12 - Próbáld ki te is a teszt szerveren!

Próbáld ki te is az 1.12-es frissítést a teszt szerveren, amiben a tier VIII-as prémium tankok egy részét is buffolják.

A World of Tanks következő nagy frissítése az 1.12, amit jelenleg is kipróbálhattok a teszt szerveren, -feltéve, ha február 2-a előtt regisztráltatok a játékba. A teszt szerveren nemcsak a prémium tankokat buffolták, de többek között az interfész is változik, és a következő Acélvadász szezonba is betekintést nyerünk.

Az első nagyobb változás a tier VIII-as prémium harckocsik erősítése, amik közül az STG Guard, a T26E4 SuperPershing, az STA-2 és a T-34-3 változik. Erről részletesen egy korábbi áttekintő cikkünkben számoltunk be nektek, így mindenképp érdemes átfutni a részletekért.

Interfész módosítások

Egy korábban csak modként elérhető beállítás bekerül a játékba, így mostantól beállíthatjuk, hogy milyen formában jelezze ki a csapatok összesített HP-ját. Továbbá egy felderítést jelző kis lámpa is bekerül, ami az oldalsávban jelzi, ha a tankot már felderítették a csata során.

Végül, de nem utolsó sorban egy másik korábban csak modként elérhető beállítás is bekerül a játékba, így most már megtekinthető az is, hogy az előző csatában mennyi kreditet, XP-t és kötvényt adott a játék.

Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy beállítható a mesterlövész nézet nagyítási aránya, így nem a nulláról, hanem rögtön kétszeres, négyszeres vagy épp nyolcszoros nagyítást kapunk, ha nézetet váltunk.

Az Acélvadász mód visszatér

Minden acélvadász tank újraegyensúlyozáson esik át, így remélhetőleg kevésbé dominálják majd a csatákat a Harbinger és Raven harckocsik, és nagyobb szerephez jut a Wälkure és Varyag, amik a korábbi metában nem sok szerephez jutottak. A játékmenetet is befolyásolni szeretnék, így már nemcsak a lőszerrekeszét és motorját tudjuk megsebezni az ellenfélnek, de a tornyát és optikáját is, ami további izgalmakkal szolgálhat a későbbiekben.

Végül, de nem utolsó sorban magáról az Acélvadász módról fogunk több információt kapni, hiszen bekerül a visszajátszás funkció, részletesebb elemzést kapunk a csatáról és akár végig is nézhetjük a csatát, ha tudni szeretnénk, hogy a minket megsemmisítő játékos a továbbiakban hogy boldogul.

Tervrajz változások

Jelenleg semmit sem tudunk kezdeni a tervrajzokkal, ha már kifejlesztettünk egy ágat, de a következő frissítéstől beválthatjuk prémium napokra, legénységi kézikönyvekre és legénységi tagokra, valamint különféle dekorációs elemekre.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.