Feltámadt a FaZe, de a végső győzelemhez ez is kevés volt

Feltámadt a FaZe, de a végső győzelemhez ez is kevés volt

A Na'Vi behúzta a győzelmet a C csoport csúcsán is.

Tegnap este győztest tudtunk hirdetni a 2021-es BLAST Premier Spring versenyének C csoportjában is. Talán ez a csoport hozta leginkább a papírformát, de ez nem azt jelenti, hogy ne lettek volna izgalmas meccsek. Ahogy a Liquid 1-16-os vereséget sokan nem fogják egyhamar elfelejteni. 

Az amerikai csapatra alaposan rá járt a rúd, akárcsak az EG-re, igaz ők aztán csak megemberelték magukat és továbbjutottak a tavaszi döntőkbe. A Liquidnek sajnos ez nem jött össze. Bár az MiBR-t meg tudták verni, a FaZe túl nagy falat volt nekik. De legalább a csúfos Nuke-on szépíteni tudtak, tegnap csak hosszabbításban tudtak nyerni rainék a pályán.

A szurkolók legnagyobb bánatára, mire a Na'Vi-hoz értek, elfáradtak. Nem szó szerint persze, de az kétségtelen, hogy a FaZe nem tudta azt a formáját hozni, ami a s1mple-ék elleni győzelemhez kellett volna. Eggyel nagyobb szintet képviseltek tegnap az oroszok, akik vezetője, Boombl4 parádés módon tudta lezárni Nuke-ot, beállítva ezzel a Na'Vi 2-0-ás győzelmét.

A FaZe persze így is továbbjutott. Figyelembe véve az A és a B csoport eredményeit, a NiP, a BIG, az EG, a Complexity, a Na'Vi és a FaZe már biztosan ott lesznek a tavaszi döntőkben. Előtte viszont még jön a Showdown is, ahol 16 további csapat küzdhet meg egymással azért, hogy csatlakozzanak a NiP vagy éppen a Na'Vi mellé.

A BLAST Premier Spring Showdown április közepén kezdődik majd, de addig sem maradunk nemzetközi, tier 1-es CS:GO nélkül. Holnap már kezdődik az IEM Katowice, márciusban pedig jön az ESL Pro League 13. szezonja, melyeket ugyancsak élőben követhettek majd az esport1tv-n.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!