Akciófigyelő: Húzd be ingyen az Agatha Christie regényből készült kalandjátékot

Akciófigyelő: Húzd be ingyen az Agatha Christie regényből készült kalandjátékot

A tojásfejű belga ezúttal sem hagyja elmenekülni a gyilkost.

Ráfeküdt a kalandjátékos vonalra az Indiegala oldala, ugyanis a Syberia után itt a következő ingyenes game, amelyért egyetlen forintot sem kell fizetned. Az Agatha Christie - The ABC Murders programot nem Steamre kapod meg, hanem letöltheted egy tömörített fájlként, amelyet pillanatok alatt közvetlenül indíthatsz a gépetekről.

Agatha Christie - The ABC Murders

Harmadik személy nézetéből irányíthatjátok a csavaros eszű belga nyomozót, Hercule Poirot-t, akinek ezúttal sem jelenthet akadályt a gyilkos kilétének felderítése. Gyűjtened kell a nyomokat, meg kell fejtened néhány fejtörőt, következtetéseket kell levonnod a gyilkossal kapcsolatban, miközben felépítheted Poirot segítségével az események láncolatát úgy, ahogy azok valóban megtörténtek. A játék a zseniális könyv alapján készült, ezért a legfontosabb szereplők és események helyet kapnak. Mindenképp érdemes adni egy esélyt neki, ha szereted a lassú, de mégis elgondolkodtató alkotásokat, amelyeknél a szürkeállományt alaposan meg kell dolgoztatnod.

Az Agatha Christie - The ABC Murders letöltéséhez nincs más dolgod, mint regisztrálni az Indiegala oldalára, majd ellátogatni a játék oldalára. Miután sikeresen a könyvtáratokhoz adtad, csak le kell tölteni és indulhat is a nyomozás.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítókép: Hercule Poirot (David Suchet)

Kövess Minket!



Te olvastad már valaha valamelyik Agatha Christie művét?