Elveszítheti egyik játékosát az Astralis?

Felröppentek az első pletykák Bubzkji esetleges távozásáról.

A cikk a szerző véleményét tartalmazza!

Bár koránt sem szóltak akkorát a hat emberes felállások, mint ahogy azt sokan várták, vannak csapatok, ahol jól működik a rendszer. A Vitality remek példa erre, tavaly számtalanszor megmutatták, hogy mekkora előny lehet Nivera becserélése az ötösbe, de most is jól jött a belga, amikor apEX kényszerpihenőre vonult.

Ezzel szemben ott van például az Astralis, ahol tavaly nyáron igazolták le a 2019-es V4 Future Sports Festival MVP díjas játékosát, Bubzkjit. Több, mint fél év alatt mindössze 10 meccsen játszott az Astralis színeiben és akkor sem teljes meccseket, pusztán egy-egy pályákra ugrott be. Egyszerűen semmi értelme nincs annak, hogy Bubzkji az Astralis hatodik játékosa. A kezdő ötös továbbra is brutálisan erős, vannak ugyan kihívóik, de az Astralis még mindig a világ egyik, ha nem a legjobbja.
Bubzkji pedig egy kimagaslóan tehetséges és még mindig nagyon fiatal játékos. A 22 éves dán jelenleg nem csinál többet, mint, hogy az idejét vesztegeti az Astralis kispadján. Persze a háttérmunkálatok során biztosan sokat segít, de Bubzkjinak egy erős csapatban a helye, ahol minden meccsen megmutathatja tehetségét, nem a kispadon kellene ülnie.

Egyre többen gondolják ezt így és egyre többen várják már, hogy Bubzkji elmenjen a dán csapattól. Sőt, már az első pletykák is felröppentek, mik szerint a fiatal dán már vizsgálja a lehetőségeit és hamarosan akár új csapathoz igazolhat. Ezt persze Bubzkji tagadja, Twitter bejegyzése alapján ez nem igaz és nem akar elmenni az Astralistól.

Én mégis jobban örülnék, ha Bubzkji aktív karrierjét építené, az Astralis kispadjának fényesítése helyett.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted mi lenne a legjobb Bubzkji számára?

  • 13 %
  • 88 %