Akciófigyelő: Így húzd be ingyenesen a remek kalandjátékot

Továbbra sem akar leállni az ingyenes játékokkal az Indiegala oldala, ezúttal is egy remek kalandjátékra csaphattok le.

Érdemes folyamatosan követni az Indiegala oldalát, ugyanis az elmúlt hetekben megszaporodtak az ingyenes videójátékok. Néhány hete a Syberiát adták oda minden reigsztrált felhasználójuknak nulla forintért, majd jött az Agatha Christe: The ABC Murders. Ezúttal a világ egyik legjobb kalandjátékának folytatását, a Syberia második részét kaparinthatjátok meg ingyen.

Syberia II (Syberia 2)

A világ egyik legjobb kalandjátékának, a kultikus Syberiának számozott folytatása 2004 márciusában jelent meg. A fejlesztésért és a kiadásárt az MC2-Microids csapata felelt, akik az első résszel megörvendeztették a gamereket. A kritikai siker ezúttal sem maradt el, közel 600 000 példányban értékesítették a második epizódot 2006 elejéig. Az irányítás, a nézet, a játékmenet és a grafika egyaránt ismerős lehet az első részből, aminek történetét folytatja az újabb kaland. Kate Walker útja egy képzelt orosz városba, Romansburgba vezet. A fejtörők ezúttal is ötletesek, a hangulat tökéletesen illeszkedik bele a stílusba, amit az első felvonás megteremtett. Nem lehet panaszkodni rá, bár a Syberia II már nem ütött akkorát, mint a Syberia.

A Syberia II letöltéséhez nincs más dolgotok, mint regisztrálni az Indiegala oldalára, majd ellátogatni a játék oldalára. Miután sikeresen a könyvtáratokhoz adtátok, csak le kell tölteni és indulhat is a nagybetűs Kaland.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te szereted a kalandjátékokat?