LoL: Fizess többet, hogy valódi

LoL: Fizess többet, hogy valódi "farokfizikát" láthass!

A kilenc farkú rókalánnyal történt valami, aminek köszönhetően nem úgy mozognak a farkai, ahogy kellene.

Egy nagyon különös videó került fel a legnagyobb League of Legends játékkal foglalkozó közösségi fórumra. A főszerepet Ahri, a kilenc farokkal rendelkező rókalány, valamint az ő farkainak fizikája kapta. A Riot programozói valamit véletlen, esetleg szándékosan átírtak a kódban, aminek köszönhetően csak a Legendary skineknél mozog Ahri farka úgy, ahogy azt évekkel ezelőtt eltervezték.

Egészen a 6.11-es frissítésig kell visszarepülni az időben, ugyanis ebben a patchben érkezett egy "buff" Ahrihoz. A változtatás leírásában szerepel, hogy Ahri farkának mozgása sokkal realisztikusabb lett az alapkinézetén, valamint az összes többi skinjén. Úgy tűnik, hogy ezt a fejlesztést vette most ki a Riot a játékból, ugyanis a leleplező videóból kiderül, hogy a farkak csak a legendás hőskinézetek esetében kanyarodnak és mozognak úgy, ahogy azt a valóságban tennék.

Ahri's tails physics got removed from all skins except legendary ones from r/leagueoflegends

Nem tudják a hozzászólók sem, hogy mi lehet a háttérben, egyesek szerint ez előjele lehet annak, hogy Ahri VFX-et kap. Erre vajmi kevés az esély, mivel 2020 júliusában már átesett a hős egy vizuális effekteket érintő frissítésen. A rejtély megoldására még várni kell, addig élvezzétek ki, ha Legendary skinetek van, hogy csak ebben az esetben tekereg a rókalány farka.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked van Legendary skined Ahrira?