Lol: Lehaltak a szerverek, kompenzálja a Riot a játékosokat

Lol: Lehaltak a szerverek, kompenzálja a Riot a játékosokat

Ismét lehaltak a Riot Games League of Legends szerverei.

Elérkezett egy újabb Clash hétvége a League of Legends játékosok számára, ami magában rejti, hogy előfordulhatnak anomáliák a szerverekkel. Sajnos a megérzések beigazolódtak, több órán keresztül nem lehetett rangsorolt meccseket indítani az EUW szerveren, majd később a többi régióban sem. A Riot Games csapatából Mark Yetter, azaz Riot Scruffy szólalt meg az ügyben, ami súlyos problémának számít már évek óta a világ legnépszerűbb online PC-s játékában.

Yetter kijelentette, hogy minden LP vesztést visszavonnak a mai nappal kezdődően az összes olyan szerveren, amelyek hosszabb-rövidebb időre leálltak. Ez nem jelenti azt, hogy mindenki bónusz LP-t kap, csak és kizárólag azok, akik meccsben voltak, esetleg kidobta őket a rendszer a tiltási és választási fázisból, ezért vesztettek league pontokat.

Öröm az ürömben, hogy megérkezett a Clash egy várva várt funkciója. Mostantól lehetősége van minden LoL-osnak beállítani a Clash hubon, hogy szabadügynökként (free agent) keres csapatot. Ebben az esetben összesorsolja a rendszer véletlenszerűen kiválasztott, hasonló rangú játékosokkal, akikkel egy csapatot alkothatnak. A "find a team" mindenképp pozitív irányba viszi el a kliensbe épített bajnokság  rendszerét, de a nyelvi akadályokkal mindenkinek magának kell megküzdenie. Legalább alapszinten érdemes elsajátítani az angol nyelvet, ha szeretnétek, hogy az öt játékos tényleg csapatként működjön együtt.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te buktál LP-t a LoL szerverhibái miatt?