Mit gondoltok, ki volt 2020 legjobb gránátos játékosa?

Mit gondoltok, ki volt 2020 legjobb gránátos játékosa?

Vajon még mindig az Astralis a gránátok királya?

Rengeteg statisztikai mutató van, melyek alapján rangsorolni tudjuk a profi CS:GO játékosokat, az összesített erőviszonyokra pedig ott van a HLTV szokásos ranglistája, ami az adott év 20 legjobbját mutatja meg. De mi a helyzet, ha csak a gránátokat nézzük?

Mi van akkor nem a körönkénti sebzést, nem a K/D arányt és nem is a fejlövési arányokat nézzük, hanem csak a kézigránáttal okozott sebzéseket? Mindenki tudja, hogy az Astralis remekül dobálja a gránátokat, tavaly mégsem a dán csapatból került ki a gránáttal legtöbbet sebző játékos.
Ő nem más, mint tabseN, a BIG irányítója. A németek bár 2020 végére kicsit leeresztettek, a tavaszi és a kora nyári szezont végig dominálták, rengeteg szép győzelmet gyűjtöttek, amikben bizony fontosak voltak tabseN gránátjai is. Ráadásul tabseN úgy volt a leghatékonyabb, hogy viszonylag kevés gránátot dobott, nem arról volt szó, hogy gránátvetőként ontotta magából a HEG-eket.
Csapatként mégis csak második a BIG. Bár tabseN egyéniben mindenki mást megelőzött, csapatszinten az Astralis még mindig a gránátok királya. Átlagban még mindig ők a legjobbak, ez meglátszik például az IEM Katowice meccseiken is. Tegnap az Evil Geniuses játékosai tapasztalták meg, hogy milyen az, amikor Astralisos játékost még nem láttak a körben, de a gránátoktól már mindannyian minimum fél hp-n vannak.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!