Family Guy együttműködésre utaló jeleket találtak a Fortnite leakerei

Family Guy együttműködésre utaló jeleket találtak a Fortnite leakerei

Egy olyan méretű skin került be a játék fájljai közé, amiből mindeddig csak egyetlen egy volt.

Bár a Fortnite aktuális szezonja a vége felé jár, azért még egy-két együttműködés minden bizonnyal belefér az Epic Games-nek. A múlt heti Street Fighter felvonás egész érdekesre sikerült, hiszen egy nagyon-nagyon régi klasszikust bujtatott új köntösbe az Epic Games, most azonban benne van a pakliban, hogy még egy fokkal magasabbra teszik a lécet.

A leakerek egy lehetséges Family Guy együttműködés nyomaira bukkantak, az alábbi elemek találhatóak meg a játék fájljaiban.

Ez a képsor azért utalhat egy kooperációra, mert a Street Fighter skinek esetén is volt hasonló, csak korábban senki nem tulajdonított neki jelentőséget.

Egyesek szerint ez csak egy mém, vagy egy teszt, viszont érdemes megjegyezni, hogy a kis képeken látható jelenetekről eltávolították a vért, így téve a Fortnite számára is befogadhatóvá a dolgot. Ezenfelül egy másik leaker azt is kibökte, hogy egy XL méretű kinézethez helyeztek el animációkat a játék fájljaiban, amiből eddig csak egyetlen egy volt, nem más, mint Thanos.

A nyomokat összerakva könnyen kijön az, hogy az új XL karakter Peter Griffin lehet, akinek semmikép sincs békés kapcsolata a képeken is látható csirkével.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!