Hol nagyobb a nyomás? - Infernon vagy a Bernabéu gyepén?

Hol nagyobb a nyomás? - Infernon vagy a Bernabéu gyepén?

A Real Madrid sztárját faggatták a CS:GO-s élményeiről.

Bár a koronavírus miatt sok csapat fordított hátat a CS:GO-nak, mindig vannak újonnan belépők is, legyen szó a tier 1-es mezőnyről vagy akár az alsóbb kategóriákról. Utóbbi mezőnyben van még az a Case Esports is, aminek alapítója és tulajdonosa a Real Madrid sztárja, Casemiro.

Ő maga is rendszeresen leül néhány órára a CS:GO elé, ezeket a meccseket pedig általában streameli is. Egy friss interjúban erről a szenvedélyéről is faggatták Casemirot, aki saját bevallása szerint sokkal lámpalázasabb a Valve szerverein, a Twitch közönsége előtt, mint a telt házas Bernabéuban és azt is elárulta, hogy milyen szerepben szeret játszani a monitor előtt.

"Twitchen sokkal közelebbinek érzem az embereket, több reakciót kapok, ha valamit rosszul csinálok. Counter-Strike közben sokkal idegesebb vagyok, mint a Bernabéu gyepén, sokkal nagyobb nyomást érzek magamon, miközben az emberek élőben nézik a CS meccsem. (...) Próbáltam agresszív, támadó játékosként játszani, de sokkal rosszabb volt a teljesítményem. Tudom, hogy a focipályán védekező középpályás vagyok és a társaimat segítem. Counter-Strike közben is erre törekszem." - mesélte Casemiro.

Casemiroval ellentétben a Case Esports még keresi a helyét. Jelenleg az ESEA Advanced 36. szezonjában és a Snow Sweet Snow 2. felvonásának selejtezőjében láthatjuk a csapatot, főként felemás eredményekkel. A csapat találkozott már a Budapest Five játékosaival is, torzsiék akkor 2-0-ra verték a brazilokat.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!