Nyugdíjból visszatért Major győztessel alakult meg  a legújabb svéd csapat

Nyugdíjból visszatért Major győztessel alakult meg a legújabb svéd csapat

Két éve már annak, hogy znajder utoljára versenyszerűen játszott.

Arra talán sokan emlékeznek, hogy a CS:GO első Major tornája 2013-ban volt, amit a fnatic nyert meg. A DreamHack Winter 2013 versenyén győzelmet arató FNC pontos felállása, viszont már vélhetően kevesebbeknek van meg. Nyolc évvel ezelőtt JW, pronax, flusha, Devilwalk és schneider nyerték meg az első Majort.

Ebből a csapatból már csak JW volt aktív, egészen tegnapig. Flusha jelenleg új csapatot épít, ha minden igaz, akkor suNnyval, pronax a GODSENT egyik vezetőségi tagja, Devilwalk edzőnek állt és jelenleg az FPX csapatát erősíti, schneider vagy ahogy később használta nevét, znajder pedig 2 éve visszavonult.

A nyugdíjból tért most ő vissza, hogy egy harmadosztálybeli svéd csapathoz igazoljon, ahol részben ismerős arcokkal próbálják majd öregbíteni a Lemondogs nevét. Bármennyire is furcsa, a Lemondogs nem egy új alakulat, még 2004-ben alapították, de a kis svéd tornák árnyékából sosem tudtak kitörni.

a fnatic Major győztes felállása 2013-ból, cArn, flusha, pronax, JW, znajder és Devilwalk

Majd talán most, hiszen ezúttal egészen neves játékosokat sikerült megszerezniük, persze ez koránt sem garancia arra, hogy a csapat működőképes lesz. Az előző Lemondogs felállásból megmaradt xelos és hemzk9, hozzájuk csatlakozott a Major győztes znajder, a régi Heroicból ismert MODDII és a NiP-ből frissen kirúgott twist.

Sokaknak furcsa a már-már túlkoros felállás (27.6 év csapat átlagéletkora), ahogy az is, hogy igazából csak hobbiként kezelik a csapatot a játékosok. Sokan a rendszeres napi munkájuk mellett játszanak, az ötöst pedig két verseny erejéig szedte össze MODDII, mondván majd meglátjuk mi lesz utána. Többet mi se nagyon tudunk mondani, meglátjuk mi lesz szedett-vedett csapatból.

A Lemondogs teljes felállása:

  • Jerry "xelos" Råberg
  • Jonas "hemzk9" Rantamäki
  • Simon "twist" Eliasson
  • Andreas "znajder" Lindberg
  • Andreas "MODDII" Fridh

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!