Mégis megvalósulhat flusha és suNny új csapata!

Mégis megvalósulhat flusha és suNny új csapata!

Reméljük tényleg összehozzák az új skandináv csapatot.

Február elején, a HLTV podcastjában mesélt flusha arról, hogy milyen csapatot akartak építeni suNnyval és autimatic-kal, ám abból végül nem lett semmi. Hiába lettek volna meg mind az öten, egyszerűen nem találtak olyan szervezetet, amelyikkel egyeztek volna a terveik.

Az ex-Cloud9 Major bajnok közben is el ment inkább VALORANTozni, suNny és flusha azonban mégis úgy tűnik, hogy közösen építenek új csapatot. Egy finn lapnak nyilatkozott nemrég suNny, aki azt is elárulta, hogy több finn játékos is érkezhet még melléjük, az irányítói szerep pedig valószínűleg flusha vállát nyomja majd.

"Továbbra is az az álmom, hogy a világ egyik legjobb csapatában játszak. Véremben van a versenyszellem, tapasztalataimat pedig szívesen átadnám a fiataloknak. (...) Lehet, hogy jó lennék irányítónak, de jelenleg úgy érzem, hogy más szerepkörökben jobban teljesítek. Flusha nagyon szeretne irányítani és több tapasztalatai is van, ami még inkább a csapat hasznára válhat majd." - mondta suNny.

Azt sajnos nem árulta el, hogy kiket szeretnének megszerezni maguk mellé, de egy friss pletyka máris az éltre tört az internet CS:GO szerelmes felénél. Olof nemrég hagyta el a FaZe csapatát, ugyanakkor azt mondta, hogy visszavonulni még nem fog. Flusha és suNny csapata éppen kapóra jönne és őszintén szólva, elég izgalmasnak is hangzik az olof, suNny, flusha trió.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!