Olof elhagyta a FaZe csapatát, de mi a helyzet a visszavonulással?

Olof elhagyta a FaZe csapatát, de mi a helyzet a visszavonulással?

Könnyen lehet, hogy még ma bejelentik karrigan leigazolását?

Nagyot ment a FaZe a BLAST Premier Spring idei felvonásán, de meg kell tudnunk különböztetni a rövid és hosszútávú eredményességet. Hiába van most néhány jó meccs a FaZe háta mögött, 2020-ban gyakorlatilag csak szenvedést okozott a csapatnak, hogy nincs irányítójuk.

Ezért is lesz hatalmas megkönnyebbülés a csapat és a szurkolók számára is, karrigan tényleg visszatér a csapathoz. A mouz már le is igazolta a dán IGL helyettesítőjét, így ezt gyakorlatilag már ténynek is vehetjük. A FaZe-ből pedig olofmeister távozik majd, sőt, tegnap este már hivatalosan is bejelentette, hogy a BLAST Premier tavaszi állomása volt az utolsó versenye a FaZe színeiben.

Ez viszont nem jelenti azt, hogy már vissza is vonult volna. Bár coldzera többször is azt nyilatkozta, hogy olof felhagy az aktív versenyzéssel, a svéd legenda ezt a napokban megcáfolta. Bár nem mondott semmi konkrétat a jövőjéről, elmondása alapján nem szeretne még visszavonulni, érzi még magában a tüzet és a versenyszellemet is.

A kérdés csak az, hogy akkor mégis hol folytathatja? Meglehetősen nehéz kérdés ez most. Rengeteg játékos van kispadon vagy már átigazolási listán, a csapatok viszont két részre oszthatók. A már meglévők sokkal inkább ragaszkodnak a játékosaikhoz a kiszámíthatatlan online éra és az egészségügyi helyzet miatt, az esetleges újonnan belépők pedig ugyanezen okokból sokkal kevésbé mernek kockázatot vállani. Ezért nem talált magának csapatot a flusha, autimatic, suNny trió sem.

És ezért lesz nehéz dolga olofmeisternek is. Az viszont biztos, hogy a napokban láthattuk milyen is az, amikor a svéd szívesen ül le játszani, hogy mennyire megállíthatatlan a szervereken. Ha valóban szeretné és tudja is tartani ezt a formáját, akkor pedig mi is azt szeretnénk, hogy olof immáron 11 éves Counter-Strike karrierje még minimum ugyanennyi ideig tartson.

És a végére hagytuk a legizgalmasabb kérdést. Ha olof elhagyta a FaZe-t, a csapatnak pedig három nap múlva meccse van az IEM Katowice versenyén, akkor lehet, hogy nem kell márciusig várnunk karrigan érkezésére?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!