Több tier 1-es csapatot is össze lehetne rakni a parlagon heverő játékosokból

Több tier 1-es csapatot is össze lehetne rakni a parlagon heverő játékosokból

A legjobb játékosok, akik jelenleg kispadon vannak vagy szabadon igazolhatók.

Jamppi elment VALORANTozni, autimatic pár nap múlva követte őt, tegnap pedig feloszlott a North. Ez csak pár példa a közelmúltbeli változásokra a profi mezőnyben, de vannak olyan játékosok is, akik már hónapok óta kispadon hevernek vagy egyszerűen inaktívak.

Már ott tartunk, hogy több csapatot is össze lehetne állítani a jelenleg csapat nélkül hánykolódó játékosokból és nem random mixeket, hanem egész jó ötösöket is. Próbáljunk most meg összeválogatni egy teljes csapatot.

Szabadon igazolható a török AWP-s fenegyerek, woxic, akiről bár azt hallani, hogy sok problémát szül a viselkedése, éppen ideje lenne megváltoznia, különben könnyedén búcsút inthet profi CS:GO játékos karrierjének. Mesterlövészünk már van, mellé jöhet flusha, aki nemrég hagyta el a fnaticot, állítása szerint azért, mert irányítóként akarja folytatni pályafutását.
Bár Bubzkji hivatalosan még az Astralis tagja, egyre több helyről hallani, hogy lassan kiesik a csapatból. Remekül működik a mostani ötös, bolondok lennének változtatni rajta, az Astralis kispadján pedig nem sok értelme van Bubzkjinak. Helyette pont befér a mi mostani összeállításunkba. Ha valakire, akkor rá nyugodt szívvel rábíznánk a fragek gyártását a csapaton belül.
De ne legyen egyedül, legyen egy igazi, kőkemény entry is, aki ezúttal fer. A brazil veterán már második hónapja inaktív és jelenleg nem is néz ki úgy, hogy beférne valamelyik top brazil csapatba. Az új GODSENT is nélküle alakult meg.
Mindig az ötödik játékost a legnehezebb megtalálni, nincs ez másként most sem. Klasszikus supportot jelenleg nem nagyon találunk a csapat nélküli játékosok között, de erős, precíz játékost igen, aki bőven helyettesíteni tud bármilyen supportot. Ő nem más, mint oBo, akit nemrég engedett el a Complexity és igazán nagy kár lenne ha a haldokló NA régióban ragadna.
A mi csapatunkat tehát woxic, flusha, Bubzkji, fer és oBo alkotja, de parlagon hever jelenleg HEN1, kNgV-, EspiranTo, ottoNd, suNny és persze a teljes ex-North is.

Ti kikből állítanátok össze most egy álomcsapatot?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!