Akciófigyelő: Húzd be ezt a remek játékot ingyen az Epic Games Store oldalán

Akciófigyelő: Húzd be ezt a remek játékot ingyen az Epic Games Store oldalán

Egy nagyon sötét, de annál izgalmasabb játékod zsebelhetsz be ingyen az EGS oldalán.

A Rage 2 és az Absolute Drift kikerült az ingyenesen letölthető játékok csoportjából, azonban a két játék helyét egy remek indie cím vette át. A Fallen London viktoriánus, gótikus atmoszférájába helyezte be a Failbetter Games fejlesztő csapat a Sunless Sea-t, amelyet egy héten keresztül nulla forintért adhattok hozzá a könyvtáratokhoz.

Sunless Sea

A remek kalandjáték legnagyobb erőssége az atmoszféra és a remek történet, amelyet kötelező mindenkinek kipróbálnia, aki szereti a gótikus horrorokat. A cél, hogy minél nagyobb szeletet fedezzetek fel a hatalmas óceánból, az elszórt szigetekből, a sötét és kegyetlen világból, amiben nem lesz egyszerű a túlélés. Néha be kell áldoznotok a legénységetek tagjait, néha újra kell kezdenetek a kalandozást, mert egy cápa elsüllyesztette a hajótokat. A folyamatosan visszatérő halálra érdemes felkészülni, mert a játék esszenciáját adja ez a különös állapot. A legénységbe a legkülönösebb múlttal rendelkező embereket sorozhatjátok be, akik szeretik megosztani életük történetét. Csak nézzétek meg a trailert, mert szavakkal nehéz leírni, hogy miben más a Sunless Sea, mint a többi videójáték a piacon.

Az ingyenes Sunless Sea videójátékot egészen 2021. március 4-én 17:00-ig adhatjátok hozzá a könyvtáratokhoz. Az Esport1.hu oldalán elindult az akciófigyelő rovat, ahol az ingyenes és hatalmas kedvezménnyel megvásárolható játékokból csemegézhettek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te utaztál már valamelyik óceánon?