Ilyen stílusban érkeznek majd a Rick és Morty skinek

Nehéz volt eddig elképzelni együtt az egyik legidiótább rajzfilmet (a legjobb értelemben persze), és az egyik legnépszerűbb taktikai FPS játékot, most azonban ez is megtörténik.

Volt már pár együttműködése a Ubisoftnak az R6S kapcsán más franchiseokkal, így született meg a Tomb Raideres Lara Croft féle Ash kosztüm például, illetve a Resident Evilből ismert Jill Valentinera hajazó Zofia Elite skin.

Az elmúlt években pedig akadtak már érdekes ötletei a cégnek, hiszen bizonyos események hatására előfordult, hogy Muppet bábúkká alakultak az operátorok, de ott van Mozzie Pizza skinje is, melyek bár alapjába véve bejöttek a rajongóknak, eléggé elütnek a komoly hangvételű, és elsősorban a valódi kommandósokra hajazó alapötlettől. Éppen ezért kisebb-nagyobb közösségek azért időről-időre kiakadnak emiatt a fejlesztőkre.

Most mindenesetre egy újabb kollaboráció jött létre a Ubisoft és a Ricky és Morty között, ez pedig nem jelenthet mást, minthogy újabb skinek, festések és chibik érkeznek a játékba. Aki esetleg nem ismerné miről is van szó:

"A Rick és Morty (eredeti cím: Rick and Morty) 2013-tól futó, felnőtteknek szóló amerikai televíziós 2D-s számítógépes animációs sci-fi-témájú szituációs komédia.

Alkotói Justin Roiland és Dan Harmon, a zeneszerzője Ryan Elder. A tévéfilmsorozat a Justin Roiland's Solo Vanity Card Productions, Harmonious Claptrap, Starburns Industries és Williams Street gyártásában készült, a Warner Bros. Television Distribution forgalmazásában jelent meg. Főszereplői az őrült alkoholista tudós Rick Sanchez, és unokája, a kalandokba folyton belecsöppenő Morty. 2020-ig négy évad készült el."

Eddig nem sokat lehetett tudni a dologról, az egyik bejelentő videóban mindössze a zöld paca árulkodott a meséről, de mostanra kiderült, hogy néhány képet is előhalásztak az internet bugyraiból. Ezek szerint valami ilyesmire kell számítani majd a közeljövőben - kattints a képre a galériáért:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!