Az R6S Resident Evil és Rick & Morty skineket kap az év folyamán

Mikor már kezdtük azt hinni, hogy újra a komolyabb témák felé terelik az irányt a fejlesztők, akkor jön egy ilyen bejelentés.

Több megállapodást is kötött a Ubisoft a Rainbow Six Siege kapcsán, és ezáltal ebben az esztendőben rendkívüli skinekre lehet majd számítani. Kezdjük gyorsan azzal, hogy az Elite skinek valamilyen szinten testreszabhatóak lesznek, illetve az első nagy partneri együttműködés eredménye az új Zofia Elite skin, ami egy Jill Valentine-ra hajazó szerkó. Valamint a lentebbi videóban elhangzik, hogy megjelenik majd a játékban a Resident Evil franchiseból még egy másik ismert skin is.

Ha pedig azt gondoltuk volna, hogy igyekeznek a fejlesztők a komolyabb hangvételű tartalomra figyelni 2021-ben, akkor tévedtünk. A bejelentés szerint ugyanis Rick and Morty féle skinekre is lehet számítani a közeljövőben. Erről azonban bővebb információt eddig nem sikerült találni.

"Csak szerettük volna teaselni egy kicsit, hogy mi várja a játékosokat a későbbiekben, és hamarosan újabb információkat is megosztunk velük." - mondta Karpazis.

Tovább a cég felkérte Ikumi Nakamurat is, aki a Ghostwire Tokyo korábbi kreatív és művészeti igazgatója volt, illetve mindkét The Evil Within játékon is dolgozott. Megtervezett néhány kozmetikai csomagot, melyekben elsőként Dokkaebi és Echo kapta a főszerepet, és bizony elég kísértetiesre sikeredtek a látványtervek alapján.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!