Íme a Kali Elite skin, de két további operátor is kap új elit külsőt

Íme a Kali Elite skin, de két további operátor is kap új elit külsőt

A Crimson Heist Operation sztoriját bemutató videóból már lehetett sejteni, most viszont már bizonyos, Kali is egy tuti Elite skinnel gazdagodik, íme minden részlet róla.

Az Operation Shifting Tides alkalmával érkező női támadó sokak szívébe belopta már magát, és nem csak a külsejével, de az új és különleges fegyvere is rengeteg játákosnak bejön. A CSRX 300 távcsöves puskával gyakorlatilag a pálya bármelyik pontjáról likvidálni lehet az ellenfelet, hiszen képes átlőni nagyon sok falat a kommandós vele. A Year 6 Season 1 frissítéssel pedig buffolták is a sebzését, igaz egyes esetekben nehezebb lesz vele kiiktatni az ellenséget.

Az ő esetében eddig alig volt lehetőség megváltoztatni a külsejét, most viszont a fejlesztők megalkották számára a Masterframe Prototype I elnevezésű Elite skin-t.

Ebben a csomagban megtalálható egy győzelmi beállás (victory dance), fejes (headgear), Elite Kali Chibi charm, valamint egyedi festés a puskájához, illetve a többi fegyveréhez.

Továbbá, mint kiderült két nagyon laza és frappáns Elite skinnel a Ubisoft a Zofia és Jackal rajongókat is megörvendezteti. A lengyel különleges erőkben szolgáló hölgy a S.T.A.R.S Unit szerkóját kapja meg, míg a sakál becenévre hallgató vadász skinje a Rastreador nevet viseli, amely portugál nyelven annyit tesz: nyomozó. Zofiának egyébként már van egy másik elite uniformisa, míg Jackal csak egy common és két uncommonnal rendelkezik:

Videón is meg lehet tekinteni őket teljes pompájukban, íme Zofia...

...és Jackal:

Azt viszont nem tudni, hogy ez utóbbi kettő mikor kerül majd be a játékba.

Nektek hogy tetszenek?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked melyik skin tetszik a legjobban?

  • 23 %
  • 62 %
  • 8 %
  • 8 %