Jön az R6S-hez is az Nvidia Reflex, ami a játékosokat segíti

Jön az R6S-hez is az Nvidia Reflex, ami a játékosokat segíti

Szinte minden sportágban - golf, motorsport, labdarúgás stb. - segíthet a megfelelő felszerelés a versenyzőknek a teljes potenciáljuk elérésében. Ugyanez vonatkozik az e-sportokra is - a jobb GPU-k, kijelzők, perifériák és a jó szoftverek segítségével gyorsabban és pontosabban tudnak reagálni az ellenfelekre.

A Rainbow Six Siege az egyik legnépszerűbb e-sport játék jelenleg a piacon, gyakorta jönnek hozzá frissítések, beleértve a pálya átalakításokat és az Operátorokat. A Rainbow Six Siege nem egy tipikus lövöldözős cím, ugyanis előnyben részesíti a stratégiai és taktikai elemeket és játékmenetet a „run-and-gun” stílus helyett. A reakcióidő létfontosságú, és gyakran ezredmásodperceken múlik egy szituáció végkimenetele, ezért kritikus lehet a játékosok sikere szempontjából. Elég csak a másodperc töredékével késlekedni valamilyen oknál fogva, és mire meghúzná valaki a ravaszt már le is puffantották a digitális éterben, így a rendszer késleltetésének csökkentése hatalmas hasznot hozhat a Rainbow Six Siege rajongóinak.

Ennek apropóján az NVIDIA Reflex támogatással bővül a Rainbow Six Siege. Első körben csak a teszt szervereken lesz elérhető ez az opció. Az NVIDIA Reflex segítségével a rendszer késleltetése jelentősen csökken, ezáltal könnyítve a játékosoknak az ellenségek becélzását, ami ha minden igaz, akkor javítja a versenyképességüket is.

A Rainbow Six Siege pedig mostantól támogatja az NVIDIA Reflex-et - ide értendően a Vulkan-verziót is -, és ingyenes frissítésként nyújt segítséget rengeteg GeForce-játékos számára azáltal, hogy csökkenti a system latency-t (hálózati késleltetés), ezáltal javíthatja a reagálási készséget a GeForce GTX 10-es sorozat és az újabb GPU tulajdonosok esetében. Valójában az az érdekes, hogy ez a redukálás általában jobb eredményeket mutatott az gyengébb hardvereknél.

A kijelzőbeállításoknál lehet ki és bekapcsolni az NVIDIA Reflex-et. Ezzel akár 25%-kal is csökkenteni lehet a system latency-t, ami nem egy rossz dolog, bár felvetődik a kérdés, hogy mi lesz az AMD tulajdonosokkal ugyebár.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!