Kispadra került a Budapest Five két alappillére is

Kispadra került a Budapest Five két alappillére is

Újra megbomlik a népies triász.

Sajnos a European Development Championship, vagyis az EDC 2. szezonjában is "csak" a legjobb 8 közé jutott a Budapest Five. A csoportjukban így is nagyot mentek és persze a legjobb 8 csapat között a rájátszásba jutni már önmagában is siker, de persze sokan szerettek volna még szurkolni fleavéknek a rájátszás későbbi meccsei alatt is.

Ez a verseny már elment, a következő szezonban javíthat a csapat, illetve ne felejtsük el, hogy az ESEA 36. Advanced rájátszásában remekül áll a Budapest Five. Kilenc mérkőzés alatt hét győzelmet és két vereséget gyűjtöttek össze, ami jelenleg 21 pontra és az 53 fős mezőny top 5-ös elitjébe elég. 

Ezért is ért minket derült égből villámcsapásként a hír, miszerint változik a BP5 felállása. Domoszlay "kolor" Ádám kikerült a kezdő ötösből, Málovics "gabesson" Gábor pedig a továbbiakban már nem edzőként vesz részt a csapat életében. Kolor motivációs gondokkal küzd, így közös megegyezés alapján kispadra került, mindenki jobbnak látta úgy, ha pihen kicsit, hogy aztán újult erővel térhessen majd vissza.

A csapat közös döntéséről, a folytatásról és a kolor helyére érkező régi-új játékosról gabesson külön videóban beszél.

A Budapest Five jelenlegi felállása:

  • Fercsák "coolio" András
  • Torzsás "torzsi" Ádám
  • Szedlár "kory" Kornél
  • Fodor "fleav" Levente
  • Boda "bodito" Patrik
  • Domoszlay "kolor" Ádám (kispadon)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!