Egy leak szerint akár a járműveket is vezethetik majd a botok a Fortnite-ban

Egy leak szerint akár a járműveket is vezethetik majd a botok a Fortnite-ban

Egy befejezetlen fejlesztés bukkant fel a játék fájljaiban a v15.40-es frissítés után, és az alap gondolat meglehetősen érdekes.

Már egy ideje igen nagy figyelem hárul a Fortnite leakereire, hiszen amióta az Epic Games visszavette a kommunikációt a játékosok irányába, a hivatalos csatornákról egyre kevésbé informálódhatnak a játékosok. Bár a leakeket a mai napig érdemes fenntartással kezelni, azt érdemes kiemelni, hogy a nagyobb követőbázissal rendelkező adatbányászok tisztában vannak vele, hogy adott esetben a követőik bizalmával játszanak, így igyekeznek alaposan eljárni mindig, ha leakről van szó.

Nemrég Mang0e talált rá néhány nyomra, melyek arra utalnak, hogy az Epic Games olyan botok fejlesztésével kísérletezik, akik már képesek vezetni a járműveket.

Ez számos újabb lehetőséget rejt magában, például jöhetnek olyan játékmódok, ahol a boss egy járműben utazó NPC, de a pályát is alternatív módon tölthetik meg élettel az ilyen egyéb NPC-k használatával. A fájl létezését FireMonkey is megerősítette, de HYPEX is bedobott egy ötletet, miszerint ez talán arra az esetre jó, amikor felbérelsz egy NPC-t, ők ugyanis egyelőre nem tudnak járműbe szállni.

Bármire is készül a funkcióval az Epic, érdekes dolgok jöhetnek ki belőle.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!