A tavasz első Top of the Tree kedvezményes ágai

A tavasz első Top of the Tree kedvezményes ágai

Márciusban és áprilisban két újabb fejlesztési ág harckocsijait szerezhetjük be 50, illetve 30 százalékos árkedvezmény mellett.

Március 5-étől az UDES 15/16, majd március 20-ától a Grille 15 ágán található harckocsikat szerezhetjük meg a Top of the Tree részeként. Az ágon tier VI-ig 50%-os kedvezménnyel vásárolhatjuk meg a harckocsikat, majd 30%-os kedvezmény mellett szerezhetjük be az ág top képviselőit. A kérdés már csak az, hogy megéri-e bármelyik a kettő közül?

UDES 15/16 ága

Az ág legerősebb képviselő az UDES 16, tehát azt javasoljuk, hogy tier IX-ben érdemes megállni, ugyanakkor kitérnénk arra is, hogy a hidropneumatikus felfüggesztéssel először tier VIII-ban találkozhattok, így addig mindenképp érdemes elmenni, és igazság szerint az UDES 15/16 is korrekt választás, ugyanakkor hatalmas hátránya, hogy rendkívül könnyen gyulladhat. Ezen automata tűzoltóval vagy épp módosított konfigurációval segíthetünk, így viszont a pótellátmánytól, az elsősegélytől vagy egy hasznos felszerelés helytől esünk el.

Grille 15 ága

Az ág tier VIII-ig kész szenvedés, majd az Rhm.-Borsigtól fellélegezhettek, és bár a két top tierű forgótornyos tankvadász tier VIII-ban és tier IX-ben a sebesség hiányától szenved, addig a Grille 15 már egy rendkívül mobilis szerzetnek számít, ezért azt ajánljuk, hogy mindenképp szerezzétek meg az ág tier X-es képviselőjét.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.