Újabb ESEA győzelmet ünnepelhetett a felfrissült Budapest Five

Újabb ESEA győzelmet ünnepelhetett a felfrissült Budapest Five

Két nap és jön a következő meccsük.

Meglehetősen hirtelen és váratlanul jött a hír múlthéten, miszerint a Budapest Five két tagját is lecseréli. Kolor motiváció hiányában kispadra ült, gabesson pedig felhagyott az edzői munkával, helyette más szerepet tölt majd be a csapat életében. Egyelőre nem tudjuk, hogy pontosan milyet, azt viszont már tudni, hogy ki helyettesíti kolort.

A csapat régi-új játékosa, Boda "bodito" Patrik tért vissza, amivel egyidejűleg kicsit megváltoztak a csapaton belüli szerepek is. Coolio visszatért a support szerepkörhöz, bodito pedig átvette az entry fragger feladatait tőle. A hétvégi ESEA meccsükön már ebben a felosztásban játszott a csapat.

Ellenfeleik a Unicorns of Love játékosai voltak, crisby, P4TriCK, Anhuin, HadeZ és Python. Mirage volt a mérkőzés pályája, ami elsőként tükörsima BP5 győzelemnek indult, aztán a német többségű UoL csak összekapta magát. Torzsiék 10 kört támadtak be sikeresen az első félidőben, a gond ott volt, hogy az UoL ezt meg tudta ismételni a második játékrészben. Végül hosszabbításban kellett eldőlnie a küzdelemnek, ott viszont már nem tágított a győzelem mellől a Budapest Five, 19-15-re megnyerték a meccset.

Ezzel a csapat begyűjtötte a 8. győzelmét is, jelenleg pedig a 4. helyen állnak a tabellán. Hat mérkőzés vár még rájuk, nem lehetetlen utolérni az első helyen tanyázó Team BLINK csapatát sem. Következő meccsük szerda délután 5 órától kezdődik majd, ellenfelük pedig a Team Finest lesz, akiket papíron könnyedén kell vernie a BP5-nak.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!