Visszatérhet a bundabotrányáról elhíresült iBUYPOWER!

Ti örülnétek az iBUYPOWER visszatérésének?

Pár hete már felröppent a pletyka, miszerint az SK Gaming újra CS:GO csapatot indíthat, méghozzá ismét egy brazil ötöst, nevezetesen kNgV-éket. Az ex-MiBR a Teles ikrekkel egészült ki és jelenleg szervezet nélkül játszanak.

Azóta nem nagyon hallani arról a projektről, lehet pont azért, mert most egy új csapat iratkozott fel a brazil játékosokért. Ha az mondjuk iBUYPOWER, mindenki tudja mire gondolunk. Csalók, bundabotrány, VAC banok tömkelege és dugába dőlt karrierek.

A híres bundabotrány óta nem is aktív CS:GO-ban a szervezet, most viszont úgy néz ki, hogy visszatérhetnek. Napok óta rejtélyes tweetekkel bombázzák követőiket, a legfrissebb alapján pedig sokan arra asszociálnak, hogy ők lesznek azok, akik aztán lecsapnak kNgV-ékre.

"We have a plan" vagyis "Van egy tervünk." Ez önmagában nem árul el sokat, ám ne menjünk el szó nélkül amellett, hogy kNgV, HEN1, LUCAS1, trk és loe_drk jelenleg az "O PLANO" azaz "A Terv" csapatnév alatt futnak. Meglátjuk végül tényleg visszatér-e majd az iBUYPOWER, ha igen, hát reméljük, hogy ezúttal okosabban állnak majd hozzá az élethez és nem generálnak egy újabb botrányt a CS:GO-nak.

Az O PLANO teljes felállása:

  • Vito "kNgV" Giuseppe
  • Henrique "HEN1" Teles
  • Lucas "LUCAS1" Teles
  • Alencar "trk" Rossato
  • Leonardo "leo_drk" Oliveira

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!