Akciófigyelő: Az egyik legnépszerűbb MMORPG-t adja ingyen a Steam

Akciófigyelő: Az egyik legnépszerűbb MMORPG-t adja ingyen a Steam

A világ egyik legnépszerűbb MMORPG-jét húzhatod be limitált ideig ingyenesen Steamen.

Egy különleges tavaszköszöntő ajánlattal érkezett a Steam, amelynek keretében nulla forintért lehet a tiétek a világ top 5 legnépszerűbb MMORPG játéka. Teljesen ingyen tudjátok hozzáadni a steames könyvtáratokhoz a Black Desert Online remastered verzióját, amely utána örökre megmarad a fiókotokon, ezért ráértek bármikor letölteni azt.

Black Desert Online (Remastered)

2017 májusában, azaz közel négy esztendővel ezelőtt jelent meg a Pearl Abyss fejlesztésében a Black Desert Online Steamen (2015 júliusában az első változat Koreában), amely az MMORPG rajongókat célozta meg. Nem volt könnyű helyzetben sem akkor, sem most a BDO, mivel a World of Warcraft, a RuneScape és a The Elder Scrolls Online képes volt megszerezni és megtartani egy jelentős bázist, akik kitartanak kedvencük mellett. A látványos és akcióban gazdag harcrendszer, a hatalmas bossok, a rengeteg class és a tartalommal megtöltött hatalmas nyílt világ végül beváltotta a hozzá fűzött reményeket, így a Black Desert Online egy sikeres projektként kaphat magának fejezetet az MMORPG-k történelemkönyvében. 

A fantasy elemekben dúskáló videójátékkal rengetegen játszanak a mai napig, az ingyenes elérés további boostot adhat ezeknek a számoknak, ezért mindenképp érdemes most elkezdenetek a kalandozást, ha eddig még nem tettétek. A Black Desert Online-t egészen március 10-én 10:00-ig ingyenesen zsebelhetitek be Steamen.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te játszol most valamilyen MMORPG-vel?