Akciófigyelő: Keresd meg a rejtett tárgyakat ebben az ingyenes játékban

Egy elég nyomasztó atmoszférával bíró játékot ad ingyen az Indiegala.

Örülhetnek az indie játékok rajongói, ugyanis az Indiegala oldalán egy újabb remek kikapcsolódást ígérő alkotásra csaphattok le teljesen ingyen. Nem kell fizetni a Hope Lake-ért, amelyben rejtett tárgyakat kell megkeresnetek, miközben megfejtitek a csavaros rejtélyeket.

Hope Lake

A sztori szerint a Hope Lake Internátus már hosszú évek óta elhagyatott, ugyanis az egyik tanár balesetet szenvedett, aminek következtében megfulladt. Jó pár évvel később az összes női tanuló elkezdett egyesével eltünedezni. Itt kezdődik a cselekmény, amelyben fényt deríthetsz arra, hogy pontosan mi állhat a háttérben. A játékban 48 helyszínen kell megkeresned rejtett tárgyakat (hidden objecteket), amelyek előrelendítik a történetet. Két nehézségi szinten, rengeteg minijátékkal kiegészülve röpülhetnek el az órák. Nem kell túl sokat várni egy ilyen alkotástól, a mobilokon népszerű műfaj egy jobb darabját húzhatjátok be ingyen.

A Hope Lake letöltéséhez nincs más dolgod, mint regisztrálni az Indiegalára, majd ellátogatni a játék oldalára. Miután sikeresen a könyvtáradhoz adhatod, csak le kell tölteni és indulhat is a felfedezés

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.