Csillogás helyett vérbeli munkást formálva kapta meg Lazarbeam a saját Fortnite skinjét

Csillogás helyett vérbeli munkást formálva kapta meg Lazarbeam a saját Fortnite skinjét

A hozzátartozó emote-tal még egy gyors tízórai is beverhető.

Folytatja az Epic Games a Fortnite Icon Series sorozatát, melyben a legismertebb Fortnite influenszereket kelti életre a játékban, így állítva nekik egy életre emléket, amiért a címet a legnépszerűbbek között tartják. Számos híresség kapta már meg a maga kinézetét, ezúttal pedig a Youtube egy újabb csillagára, Lazarbeamre került a sor.

Lazarbeam a csili-vili effektek helyett egy vérbeli munkás megjelenését kapta, a karaktere egyszerre épít fel két társasházat, miközben a kis lábujjával még összerak egy gamer széket. Persze ez csak vicc, az emote-ja nem erről szól, hanem levágódhatunk vele egy jópofa sütire. Többféle style-t is adott neki az Epic Games, van amelyik kifejezetten a nagy melegben zajló munkálatokhoz ajánlott.

A skin hamarosan megvásárolható lesz az Item Shopban, ám előtte még megrendeznek egy Duo versenyt, a Lazar & Fresh's Super Knockbacket, ahol Lazarbeam kedvenc fegyverével, a Flint-Knock pisztollyal és még néhány extrával lehet megküzdeni az előkelőbb pozíciókért. A verseny legjobb helyezéseit elérő játékosok korábban és ingyen megkapják a teljes szettet.

Neked bejön Lazarbeam skinje?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!