Akciófigyelő: Újabb játékot tölthettek le ingyen az Epic Games Store oldaláról

Akciófigyelő: Újabb játékot tölthettek le ingyen az Epic Games Store oldaláról

Ismételten csak limitált ideig él az akciós ajánlat, ne maradjatok le róla.

Kicsit visszafogottabb csütörtök vár minden gamert, ugyanis egy régebbi háborús stratégiát ad ingyen limitált ideig az Epic Games Store. Egészen hét napon keresztül nem kell fizetnetek a Wargame: Red Dragonért, vagyis nulla forintért a gyűjteményetekhez adhatjátok a játékot.

Wargame: Red Dragon

Az 1991-es évbe kalauzol el titeket a Wargame: Red Dragon. A kitalált múltban Ázsiában és a Csendes-óceáni térségben egy új konfliktus bontakozott ki, amely háborúzásba torkollott. Japán, Kína, Észak-Korea, Dél-Kora, Ausztrália és Új-Zéland seregei földön, vízen és levegőben estek egymásnak, de ha ez nem lenne még elég, bekapcsolódtak a küzdelmekbe a legnagyobb államok szerte a világból. Összesen 17 nemzet közül válogathattok, amelyek eltérő egységeket (összesen 1450 különbözőt (!)) sorakoztatnak fel a harcmezőkön. Az ultrarealisztikus csatákban valós időben élhetitek át az eseményeket egyedül és többed magatokkal egyaránt. Egyjátékos módban egy dinamikus kampány vár titeket, multiban akár 19 másik játékossal együtt dönthetitek el a virtuális térben, hogy melyikőtök a jobb stratéga.

Az akciós játékot március 11-én, délután 5 óráig adhatjátok hozzá ingyenesen az Epic Games Store könyvtáratokhoz. Még több ingyenes videójátékért, valamint a legjobb akciókért és hatalmas kedvezményekért keresd fel Akciófigyelő rovatunkat.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!