Svéd és portugál ellenfelek várnak a héten a Budapest Five játékosaira

Ma és péntek is ESEA meccset játszik majd a Budapest Five.

Sajnos a DreamHack Masters Spring nyílt selejtezőjéből nem jutott tovább a Budapest Five. Brutálisan jól játszottak az első napon, bejutottak a legjobb 8 közé, ahol már csak egy győzelem kellett volna  a továbbjutáshoz, ám a Movistar Riders az útjukat állta. 

Az ESEA 36. Advanced szezonjában viszont remekül áll a csapat. Legutóbb a Team Finest játékosai ellen arattak győzelmet Trainen, az volt a BP5 9. győzelme a ligában. Ezen a héten lehetőségük lesz begyűjteni a 10. és 11. győzelmet is, amelyekkel már szinte biztosra vehető lenne a továbbjutás.

Ma kora este, 18 órától a Manki svéd ötösével csapnak össze. Ennek a meccsnek már lement a vétója, a küzdelem helyszíne pedig ezúttal is Mirage lesz. A csapat egyik legjobb pályája, ráadásul a DH Masters Spring selejtezőn is brutális mennyiségű Mirage-t játszottak pár napja. Péntek 18 órától pedig a portugál OFFSET lesz a magyar ellenfele, ők már nagyobb falatnak tűnnek papíron és talán komolyabb kihívást is jelentenek majd.

Ezt olvastad már?

Mindkét mérkőzést a Budapest Five Twitch csatornáján, de az Esport1TV kommentátoraival követhetitek majd. Gyűljünk össze minél többen, szurkoljunk ki a csapatnak két ESEA győzelmet is a héten.

A legnagyobb nemzetközi tornák között ne feledkezzetek meg Magyarország legnagyobb CS:GO bajnokságáról, a TippmixPro CS:GO Mastersről. Már megnyílt a nevezés a 4 millió forint díjazású bajnokságra, szedd össze a csapatot és jelentkezz te is!

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!