KennyS is VALORANTra válthat?

KennyS is VALORANTra válthat?

Ha valakit, hát őt fájó lenne elveszíteni a profi CS:GO mezőnyből.

Még egy hét sem telt el azóta, hogy a G2 kispadra tette az egyik legnagyobb sztárját, a francia mesterlövészt, kennySt. Azóta is mindenki azt találgatja, hogy hol folytathatja karrierjét kennyS. Könnyen talál-e majd magának új csapatot, vagy ez most nehéz lesz még neki is?

KennyS és a CS:GO neve gyakorlatilag egybeforrt az évek alatt. Bár még mindig csak 25 éves a francia játékos, már a Counter-Strike: Source-os idők óta követhetjük a meccseit. Most viszont felütötte a fejét egy pletyka, miszerint lehet, hogy kennySt nem látjuk többet CS:GO versenyen.

Arran "Halo" Spake a múltban többször szolgáltatott már olyan kiszivárgott információkat, melyek aztán igaznak bizonyultak. Most éppen arról adott hírt, hogy kennyS az Alliance VALORANT csapatával gyakorol és bár még semmi sem eldöntött, lehet, hogy játékot vált a francia e-sport sztár.

Mondanunk sem kell, hogy ez a francia legtöbb rajongójánál azonnal kivágta a biztosítékot. Sokan vannak, akik nem tudják őt elképzelni a CS:GO-n kívül, adott esetben egy másik játékban. Szerencséjükre kennyS jött, látott és mindenkit megnyugtatott, hogy kamu a kiszivárgott információ, továbbra is a CS:GO-ban látja a jövőjét.

Mindenki döntse el magának, hogy melyik félnek hisz inkább. Ugyanakkor az biztos, hogy ha kennyS valóban a VALORANT és a Alliance felé kacsintgat, akkor arról egyelőre semmi mást nem mondhat, csak azt, hogy nem igaz. Aztán egyik napról a másikra majd jöhet a bejelentés. Akárhogy is, kíváncsian várjuk, hogy mihez kezd kennyS a jövőben.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!