Meglépte a G2 a kötelezőt - Kispadra került kennyS

Négy év után, véget ért kennyS G2-s pályafutása.

Nemrég pont arról elmélkedett Richard Lewis és szinte a teljes CS:GO közösség is, hogy vajon mi lehet a gond a G2-nál? Ott és akkor arra a következtetésre jutottunk, hogy kennyS, az ő hibái, az ő gyenge játéka okozza a legtöbb fejfájást a csapatnak. Úgy tűnik, hogy ezt a G2 is így gondolja.

Friss hír, hogy bár nagyon nehéz döntés volt, de a G2 kispadra tette a franci sztárjátékost. 2020 végén és 2021 elején is bőven maga alatt teljesített kennyS, olyan hibákat vétett amiket egyszerűen nem engedhet meg magának a G2. A sorozatos sikertelenség után pedig úgy tűnik, hogy az IEM Katowice és az ott elért 7-8. hely volt az utolsó szög a koporsóban.

KennyS kispadra került, helyére régi-új ötödik érkezik, a csapaton belüli szerepek pedig kicsit átrendeződnek. Az AWP-t ezentúl NiKo, a bosnyák fenegyerek forgatja majd, a csapatot pedig az a JaCkz teszi majd teljesé, aki pont NiKo érkezése után, tavaly decemberben került a kispadra.

"Kenny egy igazi legenda a G2-nál és a CS teljes történetében is. Nehéz döntés volt, de mindannyian úgy éreztük, hogy egy új csapatban újra a csúcsra érhet. Izgatottak vagyunk JaCkz visszatérése miatt, aki frissességet és egyensúlyt hoz majd a csapat életébe." - mondta maLeK, a csapat edzője.

A G2 következő versenye a jövőhéten kezdődő ESL Pro League 13. szezonja lesz, amin már a következő felállással vesznek majd részt:

  • François "AmaNEk" Delaunay
  • Nemanja "nexa" Isaković
  • Nemanja "huNter" Kovač
  • Nikola "NiKo" Kovač
  • Audric "JaCkz" Jug
  • Damien "maLeK" Marcel

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!