Akciófigyelő: Egy steampunk akciójátékot tölthetsz le ingyen

Akciófigyelő: Egy steampunk akciójátékot tölthetsz le ingyen

"Repülj és lőj", avagy csapj le az ingyenesen letölthető steampunk akciójátékra.

Menetrend szerint befutott az Indiegala járata, amelyről ezúttal sem hiányozhat a már ismerős módon megszerezhető ingyenes videójáték. Nulla forintért tölthetitek le a hangulatos steampunk játékot, a Trainpunk Runt.

Trainpunk Run

A steampunk környezetbe helyezett akciójátékban egy katonai pilótát, Ryanát irányíthatsz öt különböző világon keresztül. A feladat viszonylag egyszerű, le kell lőni minden ellenséget, miközben össze kell gyűjteni a pályákon felszerezhető dolgokat. A powerupok tovább színesítik a játékot, amelyben még egy történet is megbújik a játékmenet mögött. Lord Blackname és Ryana között egy olyan konfliktus alakult ki, amelyet csak fegyverekkel lehet feloldani. Nem bonyolította túl az indie fejlesztő a dolgot, egy szórakoztató, pörgős videójátékot készítettek el, amelybe gyorsan bele lehet feledkezni. 

A Trainpunk Run letöltéséhez nincs más dolgotok, mint regisztrálni az Indiegalára, majd felkeresni a játék oldalát. Miután sikeresen a könyvtáradhoz adtátok a játékot, csak le kell tölteni és már indulhat a repülés közbeni lövölözés.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te szereted a steampunk stílust?