Gaming: Itt van a Stronghold: Warlords, a kultikus széria legújabb folytatása

Gaming: Itt van a Stronghold: Warlords, a kultikus széria legújabb folytatása

Hadurakkal pörgették fel a Stronghold játékmenetét.

Hosszú-hosszú évek után jelentkezett a Firefly Studios egy valódi Stronghold folytatással. A rengeteg grafikailag felturbózott remaster után végre leültek a programozók, hogy új elemeket pakoljanak bele ismerős környezetbe. Így született meg a Stronghold: Warlords, ami nem forgatta fel az erődépítésről alkotott elképzeléseket, ami ebben az esetben inkább hátrányként értelmezhető.

A mesterséges intelligencia nincs a topon, ahogy az erőd gazdasági menedzselése sem. Egy nagyon leegyszerűsített játékmenetet próbált feldobni a fejlesztőcsapat azzal, hogy Ázsiába helyezte át a sorozatot. Hiába mutatnak jól az eddig ismeretlen épületek, sajnos minden nemzet pontosan ugyanazokkal a külsőségekkel rendelkezik, azonos kinézetű épületek és egységes sorakoznak fel a térképen.

Érezhető, hogy próbáltak foggal-körömmel ragaszkodni azokhoz az elemekhez, amelyek sikerre vezették a szériát több, mint tíz évvel ezelőtt. Hiába azonban az örökségből való építkezés, a régmúlt tisztelete, 2021-ben ennél jóval többet várhatnak el a gamerek egy stratégiai videójátéktól.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te játszottál már Stronghold játékkal?