Botrány az EA-nél: illegálisan adtak el speciális lapokat belsős munkatársak

Botrány az EA-nél: illegálisan adtak el speciális lapokat belsős munkatársak

Az utóbbi időben valami nagyon nem stimmelt az EA-nél, és most úgy tűnik csúnyán kiborult az a bizonyos bili.

Lángba borult ugyanis a közösség haragjától az internet, miután napvilágra kerültek olyan képek, melyek az EA egyes dolgozóit és a céget is nagyon kényelmetlen helyzetbe hozzák. Az ott látható beszélgetésekből az derül ki, hogy egyes munkatársaik illegálisan segítettek bizonyos játékosokat a FIFA játékokban. Az információk szerint nagy streamerek fiókjait látták el olyan lapokkal, melyek nem igazán érhetőek el a piacon. A történet pedig ott válik még bosszantóbbá, hogy nem csak a FIFA 21-ről van szó, hanem a korábbi években is ezt művelték. Néhány képen pedig tisztán látszik, hogy Prime Icon Moments R9 vagy Gullit kártyák mentek el 750, 1000 euróért vagy még nagyobb összegért. Ezek a játékosok pedig jogtalanul jutottak ki a versenyekre, ráadásul már idén is megtartottak néhány tornát, és kitudja hány olyan résztvevője volt, aki ilyen módon csalt.

  • 1000 euro 2db választható Moments lap
  • 1400 euro 3db választható Moments lap
  • 1700 euro 3db választható Moments lap + 2db TOTY

Rátesz még egy lapáttal, hogy már az idei kiadásban is FIRST OWNER Ronaldok szerepeltek egyesek kereteiben, és ezzel nem nehéz kiharcolni egy versenyre a részvételi jogot.

Teljesen jogosan akadt ki szinte a teljes közösség, hiszen vannak, akik pénzt - egyesek nem keveset - áldoznak a FIFA pontokra, és még akkor sem tudnak beszerezni ilyen képességű labdarúgókat. Az EA Sports rögtön elrendelt emiatt egy belső vizsgálatot és, ha bárkiről kiderül, hogy érintett ebben a csalási ügyben, akkor egy életre eltiltják a játéksorozattól. Nincs más tehát hátra, mint várni a fejleményeket.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!