Új magyar FACEIT Hubban fejlődhetünk, már egészen lvl 2-től is!

Új magyar FACEIT Hubban fejlődhetünk, már egészen lvl 2-től is!

Gyakorolni és tanulni sosem árt.

Mindenki ugyanott, teljesen amatőrként kezdi a játékot, még a legnagyobb profik is. Mindenkinek meg kell tanulnia a CS:GO titkai, a gyakorlásra pedig hiába van több mód is, a leghatékonyabb még mindig a folyamatos játék. Gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni.

Erre az egyik legjobb mód ha összeszedjük barátainkat, akár egy teljes csapatot és elkezdjük mászni a ranglétrát FACEIT-en vagy akár ESEA-n is. Ha minőségi magyar FACEIT Hubot kerestek éppen, akkor van egy jó hírünk, éppen most indult el a legújabb.

A Magyar Bajnokság névre hallgató Hub tegnap született meg, aktuális szezonja pedig egészen április 11-ig tart majd. FACEIT szint 2-től egészen 10-ig bárki jelentkezhet, nyilván a Hub szabályzatával nem árt tisztában lenni. Ráadásul még az sem gond ha nincs meg mindig a fix ötös. A Huban az egyéni teljesítmény számít, minden játékos a saját sorsának kovácsa, mindenkinek a solo teljesítménye számít a ranglétrán.

Ezt olvastad már?

És, hogy meg legyen a kellő ösztönzés, a legjobbak pénzdíjat is kapnak majd. 50 ezer forint az összdíjazás, az első helyezett 25, a második 15, a harmadik pedig 10 ezer forinttal gazdagodik majd. Az új magyar Hubot ide kattintva éritek el. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!