Saját mozifilmet kap s1mple és a Na'Vi!

Saját mozifilmet kap s1mple és a Na'Vi!

Nagyon örülnénk, ha legalább hivatalos angol felirattal is látható lenne a film.

Éppen ma vettük végig, hogy milyen videojátékadaptációk érkezhetnek a jövőben a Netflixre, erre megérkezett a hír, hogy nem csak az egyes játékok kapnak mostanában film és/vagy sorozat feldolgozásokat, de még e-sport csapatok is. Nem csalás, nem ámítás, hamarosan itt a Na'Vi mozifilm!

Néhány nap van már csak hátra és Oroszországban bemutatják a Na'Vi CS:GO csapatáról forgatott dokumentumfilmet. Egészen pontosan március 23-án lesz a premier Moszkvában, ahol a csapat két játékosa, flamie és electronic is díszvendég lesz. A premier után az ország számos városába és mozijába is eljut majd a film, arról viszont egyelőre semmit sem tudni, hogy lesz-e angol verzió.

A dokumentumfilmben nem csak a jelenlegi játékosok és csapattagok teszik majd tiszteletüket, de olyan legendák is, mint a Na'Vi ex-irányítója, zeus. A film a csapat nehézkes 2018-as és 2019-es szezonjától indul majd és azt az utat, azt a munkát mutatja be, amivel eljutottak odáig, hogy 2020-ban megnyerték a profi CS:GO egyik legfontosabb versenyét, az IEM Katowicét.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!