LoL: Koronavírusos lett a Fnatic sztárja, karanténban van  az egész csapat

LoL: Koronavírusos lett a Fnatic sztárja, karanténban van az egész csapat

Az egyik játékos, valamint az egyik edző fertőződött meg a koronavírussal Európa második legeredményesebb League of Legends csapatánál.

Minden erejével azon lesz a Fnatic csapata, hogy minél hamarabb visszatérhessenek a berlini központba, ahol március 26-án este megkezdődik a rájátszás. Európa eddigi egyetlen világbajnok szervezeténél pozitív tesztet produkált koronavírusra Hylissang, valamint az egyik assistant coach. A bolgár támogató elárulta, hogy egész hétvégén a vírussal küzdött, így kellett lejátszania a superweek meccseit.

"A legrosszabb pillanatban fertőződtem meg, ezért nem tudtam azokon a meccseken jól teljesíteni, amelyek igazán számítottak. (0-3-at ment a FNC az utolsó héten - szerk.) Örülök, hogy az utolsó előtti héten 2-0-t mentünk, annak ellenére, hogy nem éreztem jól magam. Remélem a playoffra jobban leszek." - nyilatkozta Hylissang.

Miután kiderült, hogy két csapattag COVID-os lett, rögtön a biztonságra helyezte a hangsúlyt a vezetőség. Természetesen mindent megtesznek azért, hogy az előírásoknak megfelelően karanténban töltsék a következő napokat, hogy újult erővel, lehetőleg 120%-os állapotban térjenek vissza berlinbe, ahol élőben vívhatják meg az SK elleni Bo5-öt a playoff nyitónapján. Nemcsak Európában, hanem Amerikában is élőben küzdenek meg a csapatok a kieséses szakaszban. Bár nézők nem lesznek, de mindenkinek Los Angelesbe kell költöztetnie a játékosokat, valamint a stáb többi tagját, ugyanis a Greek Theatre szolgál helyszínéül az LCS playoffnak.

Hylissang és az edző gyenge tüneteket produkál, ezért bizakodhatnak a szurkolók, hogy kedvenc klubjuk képes lesz az alsó ágon legyőzni az SK Gaminget. Ez a mérkőzés azért nagyon fontos mindkét együttes számára, mivel a vereség automatikusan a kiesést jelenti az LEC 2021-es tavaszi rájátszásbából.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!



Szerinted a FNC vagy az SK nyeri az LEC playoff első Bo5-ös szériáját?