Akciófigyelő: Két Tomb Raider játék lehet ingyen a tiéd, mutatjuk hogyan

A közösségi média segítségével lehet a tiéd a két Tomb Raider videójáték a Square Enix feajánlásából.

Remekül indul a csütörtök, ugyanis a Square Enix egy játékra invitálja Twitteren a gamereket. A limitált akció keretében két Tomb Raider videójátékot húzhatsz be ingyen magadnak a készlet erejéig, érdemes tehát sietni. A Lara Croft and the Guardian of Light és Lara Croft and the Temple of Osiris nem a Tomb Raider játékok legismertebb darabjai, de bőven megérik azt a pár kattintást, amit cserében elkér a kiadó.

Hogyan lehet tiéd a két ingyenes Tomb Raider videójáték?

  1. lépés: Regisztrálj Twitterre, vagy jelentkezz be a már meglévő fiókodba!
  2. Látogass el a Square Enix oldalára, kövesd be a kiadót, majd keresd meg ezt a tweetet!
  3. Ha bekövetted a Square Enixet, akkor válaszolj erre a kitűzött tweetre. A válasznak tartalmaznia kell a #SquareEnixPresents taget!
  4. Várj türelmesen, ugyanis direkt üzenetben kapod majd meg a kulcsokat a Lara Croft and the Guardian of Light és Lara Croft and the Temple of Osiris játékokhoz!

A két játék a 2010-es évek első felében érkezett meg a boltokba, de hatalmas sikert egyik sem tudott elkönyvelni. A klasszikus Tomb Raider akciójátékokkal szakított a Crystal Dynamics fejlesztőcsapat, amikor úgy döntöttek, hogy elviszik a franchise-t kompetitív co-op irányba. A Guardian of Light sikerét nem tudta megismételni a Temple of Osiris, de ettől függetlenül megéri mindkettőt kipróbálni, főleg úgy, ha nem kell érte egyetlen forintot sem fizetni. Az ingyenes játékokra március 18-án 18:00-ig, vagy a készlet erejéig van lehetőséged lecsapni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te játszottál már valaha Tomb Raider játékkal?