Hirdetés

Akciófigyelő: Két Tomb Raider játék lehet ingyen a tiéd, mutatjuk hogyan

A közösségi média segítségével lehet a tiéd a két Tomb Raider videójáték a Square Enix feajánlásából.

Hirdetés

Remekül indul a csütörtök, ugyanis a Square Enix egy játékra invitálja Twitteren a gamereket. A limitált akció keretében két Tomb Raider videójátékot húzhatsz be ingyen magadnak a készlet erejéig, érdemes tehát sietni. A Lara Croft and the Guardian of Light és Lara Croft and the Temple of Osiris nem a Tomb Raider játékok legismertebb darabjai, de bőven megérik azt a pár kattintást, amit cserében elkér a kiadó.

Hogyan lehet tiéd a két ingyenes Tomb Raider videójáték?

 1. lépés: Regisztrálj Twitterre, vagy jelentkezz be a már meglévő fiókodba!
 2. Látogass el a Square Enix oldalára, kövesd be a kiadót, majd keresd meg ezt a tweetet!
 3. Ha bekövetted a Square Enixet, akkor válaszolj erre a kitűzött tweetre. A válasznak tartalmaznia kell a #SquareEnixPresents taget!
 4. Várj türelmesen, ugyanis direkt üzenetben kapod majd meg a kulcsokat a Lara Croft and the Guardian of Light és Lara Croft and the Temple of Osiris játékokhoz!

A két játék a 2010-es évek első felében érkezett meg a boltokba, de hatalmas sikert egyik sem tudott elkönyvelni. A klasszikus Tomb Raider akciójátékokkal szakított a Crystal Dynamics fejlesztőcsapat, amikor úgy döntöttek, hogy elviszik a franchise-t kompetitív co-op irányba. A Guardian of Light sikerét nem tudta megismételni a Temple of Osiris, de ettől függetlenül megéri mindkettőt kipróbálni, főleg úgy, ha nem kell érte egyetlen forintot sem fizetni. Az ingyenes játékokra március 18-án 18:00-ig, vagy a készlet erejéig van lehetőséged lecsapni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Te játszottál már valaha Tomb Raider játékkal?

Hirdetés
Hirdetés
4 db hozzászólás
 • taizunhun 1 hónapja
  Még a Tomb Raider 2-vel játszottam régebben. Emlékszem, hogy volt 1 ház, ahol lehetett ugrálni és követett minket egy pincér vagy nem is tudom micsoda. Na ennél tovább sosem jutottunk, csak ott elugrálgattunk
  0 0 Válasz
 • Omerta 1 hónapja
  Az egyik már volt egyszer ingyen steamen. Viszont én nem kaptam meg, meg gondolom más se
  0 0 Válasz
 • CsanMan31 1 hónapja
  Ezek nagyon jók
  0 0 Válasz
 • morrison 27 napja
  szupi
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés