LoL: Semmi értelme annak, amit a kezdőkre rákényszerít a Riot

LoL: Semmi értelme annak, amit a kezdőkre rákényszerít a Riot

Ideje lenne megreformálni az első néhány szintet a játékosok szerint.

Több tízmillióan játszanak minden egyes nap a League of Legends valamelyik módjával, azonban vannak problémák az új idézők bevezetésével a valódi csatákba. Mivel a Riot Games célja, hogy minél többen csatlakozzanak a hatalmas közösséghez, ezért a legnagyobb közösségi fórumon javasolt változtatást igazán megfogadhatnák, ugyanis a jelenlegi normál és kompetitív meta alapján semmi értele annak, hogy olyan dolgokra kényszerítik rá az újoncokat, aminek nincs haszna.

9-es szintig nem tudnak a kezdők Smite-ot és Flasht, azaz Sújtást és Villanást használni

Már évek óta nyilvánvaló, hogy a legnépszerűtlenebb a League of Legendsben a jungler szerepköre. A dzsungelezést a játékosok nem akarják előnyben részesíteni, ezért a Riot már néhány lépést eszközölt a múltban. Kibővítették azoknak a hősöknek a körét, akik bevethetőek az erdőben, legyen szó Dariusról, Garenről, Zyráról, Morganáról és Brandről. Ezek a dzsungeles buffok nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket, de legalább valamit megpróbáltak tenni a fejlesztők. Arra azonban nincs igazán magyarázat, hogy miért nem lehet a kezdőket rögtön Smite-tal felruházni a legkisebb szinteken, akik így már a 30-as szintig vezető út legelején elkezdhetnék használni a junglerek kötelező Summoner Spelljét.

Hasonló a helyzet a Flashsel. Mivel a hősök elsöprő többségére választják ezt az Idézői Képességet érdemes lehetne elgondolkodnia a Riotnak, hogy már 1-es szinttől elérhetővé teszik a játékosok számára. Ghost + Heallel szaladgálnak az újoncok, amelyik kombót szinte soha nem használják onnantól, hogy a Villanás megérkezik a választható spellek közé. Lehet a háttérben az áll, hogy a Riot Games szeretné az összes Idézői Képességet kipróbáltatni a játékosokkal, de ennek lehetne más módja is, mint a direkt korlátozás. 

Ti mit gondoltok erről a furcsa helyzetről? Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted a Flash és a Smite elérhető kéne, hogy legyen 1-es szinttől?