Finn csapat ellen kezd a Budapest Five az ESEA Advanced rájátszásában

Finn csapat ellen kezd a Budapest Five az ESEA Advanced rájátszásában

Ma délután jön az első BP5 meccs a playoffban!

Az alapszakaszban brutálisan jól teljesített a Budapest Five. Nem csak csapatszinten voltak a legjobbak között, de játékosaik is kimagaslók voltak a több száz ellenfél közül. Nem egy statisztikai mutatót vezet az alapszakaszból torzsi vagy éppen fleav.

Ma viszont már a rájátszásban kezdi meg szereplését a csapat, most jönnek tehát a legfontosabb meccsek. 16 csapat jutott a rájátszásba, a legerősebb azonnal a Premier ligába jut majd, míg a 2-4. helyezett a Relegation ligában küzdhet a további négy szintlépést jelentő helyért.

A hazai Budapest Five első ellenfele a finn Helsinki Reds, azaz a hREDS csapata lesz. Nem ismeretlenek ők már a magyar CS:GO szurkolóknak. Egyrészt évek óta a finn CS:GO jeles képviselői, másrészt pedig találkozott már velük a BP5 is. Az ESEA Advanced 35. szezonjának rájátszásában is játszottak már egymás ellen, akkor sima Budapest Five győzelem született. Dust2-n és Trainen nyertek akkor torzsiék, ez a két pálya pedig ma is benne van a pakliban. 

Coolio saját streamjében mesélt kicsit a csapat felkészüléséből, azt is elárulta, hogy sokat készültek most Dust2-re, szóval több csapatnak is meglepetés lehet, ha a szokásos Nuke vagy Train helyett inkább Dust2-t választ majd a csapat. Reméljük sok szép meccset látunk majd a csapattól, cél a top 4, de persze a teljes győzelemnek is sok magyar szurkoló örülne.

A Budapest Five hREDS elleni mérkőzése ma délután lesz, gabesson és SPRAY 15:30-tól vár mindenkit az esport1tv-n!

A rájátszás ágrajzát itt találjátok.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!