Akciófigyelő: Itt a tavasz, vár rátok egy ingyenes, méhes videójáték

Akciófigyelő: Itt a tavasz, vár rátok egy ingyenes, méhes videójáték

A macskák után a méhek kapják a főszerepet, ingyen bezsákolhatjátok a kaptárvédő játékot.

Ha már ráuntatok az ingyenesen bezsákolható macskás játékokra, akkor itt egy jó hír. Az Indiegala oldalán a következő nulla forintért megszerezhető videójátékban a főszerepet nem doromboló szőrgombócok, hanem fullánkos mézgyártók kapják. A készlet erejéig ingyenesen tölthetitek le a BeeFense-t, a méhes tower defense játékot.

BeeFense

A ByteRocker's Games nem próbálta meg feltalálni a spanyolviaszt, egyszerűen összeraktak egy olyan könnyed, színes tower defense programot, amelyben a méhek játsszák a főszerepet. 20 pályán keresztül védhetitek meg a kaptárt, amelyet különböző ellenségek igyekeznek megtámadni. A méz eltulajdonítását 12 különböző toronnyal akadályozhatjátok meg, amelyeket fejleszthettek a begyűjtött mézharmattal. Nagyon mézes, nagyon pörgős, néhány körre garantáltan elszórakoztat, ha szeretitek a "toronyvédelem" műfaját.

A BeeFense megszerzéséhez nincs más dolgotok, mint regisztrálni az Indiegalára, majd felkeresni a játék oldalát. Miután sikeresen a könyvtárhoz adtátok a játékot, csak le kell tölteni és indulhat is a méhes tower defense.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te szereted a tower defense műfajt?